Navegando por Autor Cirillo, Marcelo Ângelo

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 61  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2011Análise de sobrevivência aplicada ao desenvolvimento do pulgão Aphis gossypii Glover, 1877 (Hemiptera: Aphididae) em plantas de pepino (Cucumis sativus L.) contaminadas com fungicidasZaché, Ronelza Rodrigues da Costa; Carvalho, Geraldo Andrade; Cirillo, Marcelo Ângelo; Carvalho, César Freire; Zaché, Bruno
2013Association between responses obtained using adaptability and stability methods in alfalfaNascimento, Moysés; Nascimento, Ana Carolina Campana; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ferreira, Adésio; Peternelli, Luiz Alexandre; Paula, Reinaldo Ferreira de
2018Association between the artificial aging test and the natural storage of coffee seedsFantazzini, Tatiana Botelho; Rosa, Dellyzete Veiga Franco da; Pereira, Cristiane Carvalho; Pereira, Diego de Sousa; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ossani, Paulo César
30-Abr-2015Avaliação da alimentação escolar oferecida aos alunos do ensino fundamental das escolas municipais de Lavras, MGFlávio, Eliete Fernandes; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ribeiro, Alessandra Honório
2019Bayesian sequential procedure to estimate the viability of seeds Coffea arabica L. in tetrazolium testBrighenti, Carla Regina Guimarães; Cirillo, Marcelo Ângelo; Costa, André Luís Alves; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco da; Guimarães, Renato Mendes
2013Biodiversidade de fungos filamentosos em grãos de café cultivados em sistema orgânico e convencionalCouto, Fabiana Aparecida; Monteiro, Mônica Cristina Pereira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luis Roberto
Abr-2018Biological control of southern red Mite, oligonychus ilicis (Acari: Tetranychidae), in coffee plantsToledo, Melissa Alves; Reis, Paulo Rebelles; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Ângelo
15-Set-2007Caracterização física e físico-química de diferentes formulações de doce de goiaba (Psidium guajava L.) da cultivar Pedro SatoMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ferrua, Fabiana Queiroz; Oliveira, Letícia Fernandes; Mesquita, Karina Scatolino
2021Características físicas, químicas e sensoriais de biscoitos elaborados com mistura de farinhasGouvea, Izabela Fernanda Sirigatti; Maciel, Mariana Pereira Rezende; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Brígida Monteiro; Nachtigall, Aline Manke
30-Abr-2015Characterization of cattle slaughtered at the public abattoir in Lavras-MGGuimarães, Adriano de Souza; Souza, José Camisão de; Andrade, Ivo Francisco de; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de; Cirillo, Marcelo Ângelo
2014Chisquaremax rotation criterion in factor analysis: a Monte Carlo assessment of the effect of outliersPereira, Tiago Martins; Cirillo, Marcelo Ângelo; Oliveira, Fernando Luiz Pereira de
2021Classification of specialty coffees using machine learning techniquesOssani, Paulo César; Rossoni, Diogo Francisco; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira
1-Abr-2012Coffee quality and its interactions with environmental factors in Minas Gerais, BrazilBarbosa, Juliana Neves; Borém, Flávio Meira; Cirillo, Marcelo Ângelo; Malta, Marcelo Ribeiro; Alvarenga, Amauri Alves de; Alves, Helena Maria Ramos
Abr-2020Coffee sensory quality study based on spatial distribution in the Mantiqueira mountain region of BrazilBorém, Flávio Meira; Cirillo, Marcelo Ângelo; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Cláudia Mendes deos; Liska, Gilberto Rodrigues; Ramos, Mariana Figueira; Lima, Renato Ribeiro de
2021Composição centesimal e intenção de compra de biscoitos obtidos pela mistura das farinhas de talos de beterraba, flocos de aveia e farinha de trigoGouvea, Izabela Fernanda Sirigatti; Maciel, Mariana Pereira Rezende; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Brígida Monteiro; Nachtigall, Aline Manke
2021Construction of the average variance extracted index for construct validation in structural equation models with adaptive regressionsSantos, Patricia Mendes dos; Cirillo, Marcelo Ângelo
Ago-2020Correlation between historical data of the germination test and of the tetrazolium test in coffee seeds by GAMLSSFantazzini, Tatiana Botelho; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco da; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Liska, Gilberto Rodrigues; Carvalho, Maria Laene Moreira de; Coelho, Stefânia Vilas Boas; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ribeiro, Fernando Augusto Sales
3-Fev-2012Discrimination of the cultivation systems for coffea arabica L. via the incidence of filamentous fungi using the zip model on the Bayesian approachSilva, Vanessa Siqueira Peres da; Cespedes, Juliana Garcia; Cirillo, Marcelo Ângelo; Couto, Fabiana Aparecida; Batista, Luís Roberto
Ago-2016Discrimination of the sensory quality of the Coffea arabica L. (cv. Yellow Bourbon) produced in different altitudes using decision trees obtained by the CHAID methodRamos, Mariana Figueira; Ribeiro, Diego Egídio; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira
2014Distribuições de valores extremos aplicadas na analise sensorial de qualidade de cafés especiaisFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel