Navegando por Autor Junqueira, João Renato de Jesus

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 4 a 17 de 17 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2016Efeito de ondas ultrassônicas e pulso de vácuo nos parâmetros de qualidade de pêras osmoticamente desidratadasOliveira, Letícia Fernandes de; Mendonça, Kamilla Soares de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Junqueira, João Renato de Jesus; Justus, Ariana
Nov-2020Estudo experimental e numérico de um alimentador Venturi aplicado ao transporte pneumático de sólidosSilveira, Paula Giarolla; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Rocha, Roney Alves da; Petri Júnior, Irineu; Damasceno, Gustavo Pathelly; Junqueira, João Renato de Jesus; Macedo, Leandro Levate; Araújo, Cíntia da Silva
Jun-2017Evaluation of the shrinkage effect on the modeling kinetics of osmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas (L.)Junqueira, João Renato de Jesus; Corréa, Jefferson L. G.; Mendonça, Kamilla Soares de
15-Fev-2022Hybrid microwave-hot air drying of the osmotically treated carrotsSouza, Amanda Umbelina de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Tanikawa, Douglas Hideki; Abrahão, Fernanda Rezende; Junqueira, João Renato de Jesus; Corona Jiménez, Edith
Jun-2017Influence of sodium replacement and vacuum pulse on the osmotic dehydration of eggplant slicesJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mendonça, Kamilla Soares de; Resende, Nathane Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
1-Jun-2017Influences of convective and vacuum drying on the quality attributes of osmo-dried pequi (Caryocar brasiliense Camb.) slicesMendonça, Kamilla Soares de; Corrêa, Jefferson L. G.; Junqueira, João Renato de Jesus; Cirillo, Marcelo Angelo; Figueira, Fabiano Vicente
Dez-2017Microwave, convective, and intermittent microwave–convective drying of pulsed vacuum osmodehydrated pumpkin slicesJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Ernesto, Dovel Branquinho
Jul-2020Modeling mass transfer during osmotic dehydration of different vegetable structures under vacuum conditionsJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mendonça, Kamilla Soares de; Mello Júnior, Ronaldo Elias de; Souza, Amanda Umbelina
2023Optimization of osmotic pretreatment of tomato slices using response surface methodology and further hot-air dryingSouza, Amanda Umbelina de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mello Junior, Ronaldo Elias de; Silveira, Paula Giarolla; Mendonça, Kamilla Soares de; Junqueira, João Renato de Jesus
Out-2020Predição de escoamento de ar em um secador tipo túnel: Avaliação do uso de placas de direcionamento de fluxo e de modelos de turbulênciaSilveira, Paula Giarolla; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Rocha, Roney Alves da; Damasceno, Gustavo Pathelly; Mello Júnior, Ronaldo Elias de; Souza, Amanda Umbelina de; Junqueira, João Renato de Jesus; Carmo, Juliana Rodrigues do
Abr-2017Proximate composition and technological characteristics of dry pasta incorporated with micronized corn pericarpJunqueira, João Renato de Jesus; Lima Junior, Fausto Alves de; Fernandes, Gisele Souza; Paes, Maria Cristina Dias; Pereira, Joelma
Out-2018Pulsed vacuum osmotic dehydration of beetroot, carrot and eggplant slices: effect of vacuum pressure on the quality parametersJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mendonça, Kamilla Soares de; Mello Júnior, Ronaldo Elias de; Souza, Amanda Umbelina de
18-Ago-2021Sensory quality of parchment coffee subjected to drying at different air temperatures and relative humiditiesMoreira, Rodrigo Victor; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Macedo, Leandro Levate; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa; Souza, Amanda Umbelina de; Petri Júnior, Irineu; Junqueira, João Renato de Jesus
25-Jun-2018The influence of vacuum application and vegetable structure on the osmotic dehydrationJunqueira, João Renato de Jesus