Navegando por Autor Mondragón-Bernal, Olga Lucía

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Data do documentoTítuloAutor(es)
Abr-2019Análise de antocianinas e carotenoides em marapuama (Ptychopetalum olacoides) liofilizadaOliveira, Ana Cristina Freitas de; Hernandez-Torres, Dina Luz; Ngome, Moises Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Mondragón-Bernal, Olga Lucía
2021Biosynthesis of propionic acid using whey and calcium carbonate by mixed culture of Propionibacterium freundenreichii ATCC 6207 and Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Meira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Torres, Dina Luz Hernández; Abreu, Luiz Ronaldo de; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2018Highly efficient production of L(+)-lactic acid using medium with potato, corn steep liquor and calcium carbonate by Lactobacillus rhamnosus ATCC 9595Cunha, Marília Crivelari da; Masotti, Michelle Thiemi; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2018Linalool, citral, eugenol and thymol: control of planktonic and sessile cells of shigella flexneriNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Machado, Patrícia da Silva; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Jun-2008Review: bacterias lácticas: funcionalidad, polisacáridos, potencial terapéutico y aplicaciones en alimentosMondragón-Bernal, Olga Lucía; Maugeri Filho, Francisco
Ago-2017Stability and functionality of synbiotic soy food during shelf-lifeMondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Teixeira, Mariá Andrade; Ferreira, Maria Fernanda Perina; Maugeri Filho, Francisco