Browsing by Author Pinheiro, Ana Carla Marques

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 26 to 45 of 59 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1-Oct-2015Microbiological diversity associated with the spontaneous wet method of coffee fermentationEvangelista, Suzana Reis; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso; Silva, Cristina Ferreira; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
Jun-2016Microparticulated salts mix: an alternative to reducing sodium in shoestring potatoesRodrigues, Daniela Maria; Souza, Vanessa Rios de; Mendes, Juliana Farinassi; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Dec-2016Miracle fruit: an alternative sugar substitute in sour beveragesRodrigues, Jéssica Ferreira; Andrade, Rafaela da Silva; Bastos, Sabrina Carvalho; Coelho, Sandra Bragança; Pinheiro, Ana Carla Marques
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para abacaxi ‘pérola’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para laranja ‘Pera Rio’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melancia ‘crimson sweet’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melão ‘amarelo’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para uva ‘niágara’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Batista, Marisa do Carmo Marques; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2018Multiple-sip temporal dominance of sensations associated with acceptance test: a study on special beersSimioni, Síntia Carla Corrêa; Ribeiro, Michele Nayara; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
15-Oct-2012Multivariate approaches for optimization of the acceptance: optimization of a brazilian cerrado fruit jam using mixture design and parallel factor analysisSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Thais Lomônaco Teodoro; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2015Optimization of low sodium salts mix for shoestring potatoesPereira, Heverton Carrara; Souza, Vanessa Rios de; Azevedo, Natália Csizmar; Rodrigues, Daniela Maria; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
2012Optimization of sweet guava (Psidium guajava, L) using the acceptance test, response surface methodology and preference mapMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Letícia Fernandes de
Dec-2017Order and session size effects on treatment discrimination: case study liking for dulce de lecheRodrigues, Jéssica Ferreira; Silveira, Andreza Pereira Lage da; Bueno Filho, Júlio Silvio de Sousa; Souza, Vanessa Rios de; Silva, André Barbosa Ventura da; Pinheiro, Ana Carla Marques
Jul-2009Perfil de textura de labneh (iogurte grego)Ramos, Thaís de Melo; Gajo, Adriano Alvarenga; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinheiro, Ana Carla Marques
28-Feb-2012Physicochemical and sensory changes in aged sugarcane spirit submitted to filtering with activated carbon filterDuarte, Felipe Cimino; Cardoso, Maria das Graças; Pinheiro, Ana Carla Marques; Santiago, Wilder Douglas; Carvalho, Leonardo Luna de
Aug-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
12-Aug-2014Pós-colheita de bananas `Maçã` submetidas ao 1-MCPPinheiro, Ana Carla Marques
28-Jul-2014Prediction of the sensory acceptance of fruits by physical and physical-chemical parameters using multivariate modelsCorrêa, Síntia Carla; Pinheiro, Ana Carla Marques; Siqueira, Heloísa Elias; Carvalho, Ezequiel Malfitano; Nunes, Cleiton Antônio; Vilas Boas, Eduardo Valerio de Barros
5-Jan-2009Prolongamento da vida pós-colheita de bananas-maçã submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP) – qualidade sensorial e físicaPinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Bolini, Helena Maria André
24-Jul-2008Propriedades tecnológicas e sensoriais de produto similar ao tofu obtido pela adição de soro de leite ao extrato de sojaCiabotti, Sueli; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques