Browsing by Author Pinto, Daniella Moreira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 6 to 12 of 12 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2022Physicochemical and chemical modifications of baby pitaya during its developmentRodrigues, Luiz José; Tomás, Maria da Graça; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Costa, Carlos Alexandre Rocha da
Mar-2023Physicochemical characteristics and volatile profile of pitaya (Selenicereus setaceus)Tomas, Maria da Graça; Rodrigues, Luiz Jose; Lobo, Francisco de Almeida; Takeuchi, Katiuchia Pereira; Paula, Nelio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Nhantumbo, Nascimento; Pizzatto, Mariana; Oualmakran, Youssef; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Vilas Boas, Eduardo Valerio de Barros
30-Apr-2015Processamento mínimo de tangerinas sob duas temperaturasDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pinto, Daniella Moreira
14-Aug-2014Qualidade de produtos minimamente processados comercializados em diferentes épocas do anoPinto, Daniella Moreira
2021Qualidade microbiológica e sensorial de pitaya do cerrado minimamente processada submetida a diferentes sanificantesRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Ferreira, Eric Batista; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
14-Aug-2014Tecnologias de pós-colheita em caqui ´Fuyu´Pinto, Daniella Moreira
Apr-2009Volatile compounds profile of fresh-cut peki fruit stored under different temperaturesDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Ferri, Pedro Henrique; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José