Navegando por Autor Pio, Rafael

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 11 a 30 de 139 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2010Avaliação da intensidade de raleio na qualidade de frutos de nespereiraGrassi, Alexandre Manzoni; Scarpare Filho, João Alexio; Chagas, Edvan Alves; Pio, Rafael; Sanches, Juliana; Cia, Patricia; Barbosa, Wilson; Tizato, Leandro Henrique Guglielmin; Chagas, Pollyana Cardoso; Tomazi, Emerson Fioravante
2010Avaliação de porta-enxertos de videira em condições subtropicaisSilva, Tania Pires da; Pio, Rafael; Salibe, Ariane Busch; Dalastra, Idiana Marina; Stangarlin, José Renato; Kuhn, Odair José
30-Abr-2015Avaliação do enraizamento, desenvolvimento de raízes e parte aérea de porta-enxertos de videira em condições de campoTecchio, Marco Antonio; Moura, Mara Fernandes; Hernandes, José Luiz; Pio, Rafael; Wyler, Patrícia
24-Fev-2011Avaliação sensorial de geleia de marmelo ‘Japonês’ em diferentes concentrações de sólidos solúveis totaisPereira, Gustavo das Graças; Alvarenga, Angelo Alberico; Abrahão, Enilson; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Adelson Francisco de; Pio, Rafael
7-Dez-2018Ácido indolburítico e sacarose no enraizamento de estacas apicais e desenvolvimento inicial da figueira ( Ficus carica L.)Pio, Rafael
Jun-2019Berry jelly: optimization through desirability‐based mixture designSchiassi, Maria Cecília E. V.; Salgado, Derlyene L.; Meirelles, Beatriz S.; Lago, Amanda M. T.; Queiroz, Fabiana; Curi, Paula N.; Pio, Rafael; Souza, Vanessa R. de
2020Bioactive compounds and antioxidant activity of fruit of temperate climate produced in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
Mai-2013Bioactive compounds, antioxidant activity and mineral composition of fruits of raspberry cultivars grown in subtropical areas in BrazilMaro, Luana Aparecida Castilho; Pio, Rafael; Guedes, Mayara Neves Santos; Abreu, Celeste Maria Patto de; Curi, Paula Nogueira
Out-2016Blackberry and redberry production in crop and intercrop in Pouso Alegre, southern Minas Gerais, BrazilCaproni, Csaignon Mariano; Curi, Paula Nogueira; Moura, Pedro Henrique Abreu; Pio, Rafael; Gonçalves, Emerson Dias; Pasqual, Moacir
2021Blackberry cultivars, nitrogen and potassium fertilization under drastic summer pruning in a subtropical areaTeixeira, Luiz Antonio Junqueira; Bettiol Neto, José Emílio; Sanches, Juliana; Pio, Rafael
Jul-2017Boric acid in germination of pollen grains and fruit set of peach cultivars in subtropical regionSouza, Filipe Bittencourt Machado de; Pio, Rafael; Tadeu, Maraísa Hellen; Zambon, Carolina Ruiz; Reighard, Gregory L.
3-Dez-2021BT 115 - Cultivo do mirtilo: implantação e manejo da culturaMoreira, Renata Amato; Abreu, Rafael Azevedo Arruda de; Suárez, Natália Ferreira; Souza, Rafaela Carvalho de; Peche, Pedro Maranha; Costa, Ana Claudia; Pio, Rafael
Jan-2016Caracterização morfológica e química de frutos de cambucizeiroBianchini, Flávio Gabriel; Balbi, Rodrigo Vieira; Pio, Rafael; Silva, Daniel Fernandes da; Pasqual, Moacir; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dez-2012Caracterização química e perfil de ácidos graxos em cultivares de nogueira-macadâmiaMaro, Luana Aparecida Castilho; Pio, Rafael; Penoni, Edwaldo dos Santos; Oliveira, Marcelo Caetano de; Prates, Fernanda Costa; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Cardoso, Maria das Graças
Jan-2012Características fenológicas e físicas e perfil de ácidos graxos em oliveiras no sul de Minas GeraisOliveira, Marcelo Caetano de; Ramos, José Darlan; Pio, Rafael; Cardoso, Maria das Graças
209Characterisation and jelly processing potential of different fig cultivarsCuri, Paula Nogueira; Albergaria, Francielly Corrêa; Pio, Rafael; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Tavares, Bruna de Sousa; Souza, Vanessa Rios de
Abr-2017Characterization and influence of subtropical persimmon cultivars on juice and jelly characteristicsCuri, Paula N.; Tavares, Bruna S.; Almeida, Aline B.; Pio, Rafael; Peche, Pedro M.; Souza, Vanessa R.
26-Abr-2018Characterization and marmelade processing potential of quince cultivars cultivated in tropical regionsCuri, Paula Nogueira; Coutinho, Givago; Matos, Mariana; Pio, Rafael; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
Mar-2018Characterization of different native american physalis species and evaluation of their processing potential as jelly in combination with brie-type cheeseCuri, Paula Nogueira; Carvalho, Cynara dos Santos; Salgado, Derlyene Lucas; Pio, Rafael; Silva, Daniel Fernandes da; Pinheiro, Ana Carla Marques; Souza, Vanessa Rios de
4-Dez-2018Characterization, processing potential and drivers for preference of pepper cultivars in the production of sweet or spicy jelliesAlves, Jéssica Almeida; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Penoni, Edwaldo dos Santos; Pasqual, Moacir; Souza, Vanessa Rios de