Navegando por Autor Resende, Jaime Vilela de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 44 a 63 de 70 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Set-2018Measurement of water activities of foods at different temperatures using biospeckle laserSilva, Sergio Henrique; Lago, Amanda Maria Teixeira; Rivera, Fernando Pujaico; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Braga, Roberto Alves; Resende, Jaime Vilela de
2023Microencapsulation of β-carotene using barley residue proteins from beer waste as coating materialMeira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Morais, Larissa Carolina de; Figueiredo, Jayne de Abreu; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Botrel, Diego Alvarenga; Resende, Jaime Vilela de
31-Out-2009Microstructural changes of frozen strawberries submitted to pre-treatments with additives and vacuum impregnationReno, Marciu José; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
2018Mixed fruit juices from Cerrado: optimization based on sensory properties, bioactive compounds and antioxidant capacityEvangelista, Maria Cecília; Schiassi, Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Vanessa Rios de; Meles, Juliana dos Santos; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de
Out-2022Performance of pseudo-specific cryogel in lysozyme purification from chicken egg whiteMeira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Silva, Richard Marins da; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Minim, Luis Antônio; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Resende, Jaime Vilela de
2020Preparation of mesoporous activated carbon from defective coffee beans for adsorption of fresh whey proteinsBatista, Giovanni Aleixo; Silva, Maria Letícia Martins; Gomes, Willian de Paula; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Mól, Paula Chequer Gouveia; Resende, Jaime Vilela de; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Soares, Jenaina Ribeiro
Out-2009Preservação de abacaxis congelados por impregnação a vácuo de pectina e propionato de cálcioCruvinel, Rafael Souza Ribeiro; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de; Cirillo, Marcelo Ângelo
Ago-2021Production, stability study, particles size distribution and rheological behavior of oil-in-water systems based on whey proteinsPena, Mariana Gavioli dos Reis; Coelho, Marta de Oliveira; Xavier, Saulo Barreto; Haratani, Flávio Yukio Mendes; Resende, Jaime Vilela de; Giarola, Tales; Junqueira, Luciana; Costa, Fabiano Freire
Out-2010Qualidade do pequi submetido ao cozimento após congelamento por diferentes métodos e tempos de armazenamentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de; Vilas Boas, Brígida Monteiro
2010Qualidade dos frutos do pequizeiro submetidos a diferentes tempos de cozimentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de Lima; Vilas Boas, Brígida Monteiro
30-Abr-2015Qualidade dos frutos do pequizeiro submetidos a diferentes tempos de cozimentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de Lima; Vilas Boas, Brígida Monteiro
13-Dez-2018Redução de danos de congelamento em frutos de melão (Cocumes melo L. Inodorus) utilizando substâncias crioprotetoras de concentrações e origens diversasResende, Jaime Vilela de
Jun-2016Rheological and thermal properties of selected brazilian honeys from various floral originsSilva, Vanelle Maria da; Carvalho, Larissa Andrade de; Torres Filho, Robledo de Almeida; Resende, Jaime Vilela de
2018Rheological behavior and stability of emulsions obtained from Pereskia aculeata Miller via different drying methodsJunqueira, Luciana Affonso; Amaral, Tatiana Nunes; Oliveira, Natália Leite; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
2017Rheological properties of selected Brazilian honeys as a function of temperature and soluble solid concentrationSilva, Vanelle Maria da; Torres Filho, Robledo de Almeida; Resende, Jaime Vilela de
Jun-2016Stability and microstructure of freeze-dried guava pulp (Psidium guajava L.) with added sucrose and pectinConceição, Márcia Cavalcante; Fernandes, Tatiana Nunes; Resende, Jaime Vilela de
Fev-2022Stability of uvaia (Eugenia pyriformis Cambess) pulp subjected to freezing by static and forced airMacedo, Leandro Levate; Vilela, Daiana Ribeiro; Cunha, Mariana Crivelari da; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisangela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2019Study of morphological properties and rheological parameters of cellulose nanofibrils of cocoa shell (Theobroma cacao L.)Souza, Lucas Oliveira; Lessa, Ozana Almeida; Dias, Matheus Cordazzo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Rezende, Denilde Vilas Bôas; Martins, Maria Alice; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Oliveira, Julieta Rangel de; Franco, Marcelo
2018The effect of pasteurization, freezing and prolonged storage on volatile compounds of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros