Browsing by Author Ribeiro, Diego Egídio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 16 of 16 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Jul-2016Interaction of genotype, environment and processing in the chemical composition expression and sensorial quality of Arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borem, Flavio Meira; Cirillo, Marcelo Angelo; Prado, Mariele Vilela Bernardes; Ferraz, Vany Perpetua; Alves, Helena Maria Ramos; Taveira, Jose Henrique da Silva
2013Interação genótipo e ambiente na composição química e qualidade sensorial de cafés especiais em diferentes formas de processamentoRibeiro, Diego Egídio
2019A mixed model applied to joint analysis in experiments with coffee blends using the least squares methodPaulino, Allana Lívia Beserra; Cirillo, Marcelo Angelo; Ribeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Matias, Gabriel Carvalho
2014Múltiplos fatores em analise de tabela de contingência: uma aplicação na analise sensorial da qualidade de cafés especiaisOssani, Paulo Cesar; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Apr-2018Profile of organic acids and bioactive compounds in the sensory quality discrimination of arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Nunes, Cleiton Antônio; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Claudia Mendes dos; Taveira, José Henrique da Silva; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Apr-2018Quality of natural coffee dried under different temperatures and drying ratesBorém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Alves, Guilherme Euripedes; Ribeiro, Diego Egídio; Siqueira, Valdiney Cambuy; Taveira, José Henrique da Silva
1-Aug-2017REINDUCTION OF DESICCATION TOLERANCE IN SEEDS OF Bauhinia forficata LINK (FABACEAE)Rodrigues, Amanda Cristiane; Alvarenga, Amauri Alves de; Ribeiro, Diego Egídio; Guimarães, Renato Mendes; Alves, Eduardo; Silva Junior, Jessé Marques da Silva
Mar-2016Selecting a probabilistic model applied to the sensory analysis of specialty coffees performed with consumerFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Angelo; Borem, Flavio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel; Guiraldeli, Carlos Henrique Cardeal
2019Statistical procedure for the composition of a sensory panel of blends of coffee with different qualities using the distribution of the extremes of the highest scoresCirillo, Marcelo Ângelo; Ramos, Mariana Figueira; Borém, Flávio Meira; Miranda, Felipe Mesquita de; Ribeiro, Diego Egídio; Menezes, Fortunato Silva de