Navegando por Autor Ribeiro, Diego Egídio

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 10 a 20 de 20 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2019A mixed model applied to joint analysis in experiments with coffee blends using the least squares methodPaulino, Allana Lívia Beserra; Cirillo, Marcelo Angelo; Ribeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Matias, Gabriel Carvalho
2021Monte Carlo simulation and importance sampling applied to sensory analysis validation of specialty coffeesFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo ngelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
2014Múltiplos fatores em analise de tabela de contingência: uma aplicação na analise sensorial da qualidade de cafés especiaisOssani, Paulo Cesar; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Abr-2018Profile of organic acids and bioactive compounds in the sensory quality discrimination of arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Nunes, Cleiton Antônio; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Claudia Mendes dos; Taveira, José Henrique da Silva; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho
Mar-2020Proposal of a metric selection index for correspondence analysis: an application in the sensory evaluation of coffee blendsCosta, Adilson Silva da; Resende, Mariana; Nakano, Eduardo Yoshio; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Abr-2018Quality of natural coffee dried under different temperatures and drying ratesBorém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Alves, Guilherme Euripedes; Ribeiro, Diego Egídio; Siqueira, Valdiney Cambuy; Taveira, José Henrique da Silva
1-Ago-2017Reindução da tolerância à dessecação em sementes de Bauhinia forficata Link (Fabaceae)Rodrigues, Amanda Cristiane; Alvarenga, Amauri Alves de; Ribeiro, Diego Egídio; Guimarães, Renato Mendes; Alves, Eduardo; Silva Junior, Jessé Marques da Silva
Mar-2016Selecting a probabilistic model applied to the sensory analysis of specialty coffees performed with consumerFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Angelo; Borem, Flavio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel; Guiraldeli, Carlos Henrique Cardeal
2023Sensorial analysis of categorized data of special coffee to identify similar crop seasons pairs using KappaSilva, Jackelya; Cirilo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Manuel, Loureço
2019Statistical procedure for the composition of a sensory panel of blends of coffee with different qualities using the distribution of the extremes of the highest scoresCirillo, Marcelo Ângelo; Ramos, Mariana Figueira; Borém, Flávio Meira; Miranda, Felipe Mesquita de; Ribeiro, Diego Egídio; Menezes, Fortunato Silva de