Navegando por Autor Ribeiro, Michele Nayara

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 4 a 9 de 9 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
17-Mai-2017Metodologia Napping® para a otimização: um estudo de caso na avaliação de um mix de diferentes stévias em iogurteRibeiro, Michele Nayara
Mar-2018Multiple-sip temporal dominance of sensations associated with acceptance test: a study on special beersSimioni, Síntia Carla Corrêa; Ribeiro, Michele Nayara; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Nov-2020Optimising a stevia mix by mixture design and napping: a case study with high protein plain yoghurtRibeiro, Michele Nayara; Rodrigues, Daniela Maria; Rocha, Renata Abadia Reis; Silveira, Letícia Rodrigues; Condino, João Paulo Ferreira; Júnior, Arlindo Curzi; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio
Mai-2020Temporal profile of flavor enhancers MAG, MSG, GMP, and IMP, and their ability to enhance salty taste, in different reductions of sodium chlorideRocha, Renata Abadia Reis; Ribeiro, Michele Nayara; Silva, Gabriela Alvarenga; Rocha, Lenízy Cristina Reis; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Carneiro, João de Deus Souza
7-Out-2021Use of machine learning to predict fruit quality: a sensory study using affective scalesRibeiro, Michele Nayara
Out-2020Visual expectation of craft beers in different glass shapesRibeiro, Michele Nayara; Carvalho, Iago A.; Sousa, Maisa Mancini Matioli de; Coelho, Laura M.; Rezende, Daniel Carvalho de; Pinheiro, Ana Carla Marques