Navegando por Autor Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 20
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2022Adaptability and phenotypic stability of apple cultivars in a subtropical climateLocatelli, Guilherme; Bisi, Rayane Barcelos; Souza, Filipe Bittencourt Machado de; Pio, Rafael; Bruzi, Adriano Teodoro; Curi, Paula Nogueira; Sá, Antônio Marcos Cardoso de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Kalcsits, Lee
2020Bioactive compounds and antioxidant activity of fruit of temperate climate produced in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
209Characterisation and jelly processing potential of different fig cultivarsCuri, Paula Nogueira; Albergaria, Francielly Corrêa; Pio, Rafael; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Tavares, Bruna de Sousa; Souza, Vanessa Rios de
2020Consumer profile: blackberry processing with different types of sugarsSuárez, Natália Ferreira; Abreu, Rafael Azevedo Arruda de; Reis, Letícia Alves Carvalho; Curi, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Pio, Rafael
17-Abr-2017Desenvolvimento de sucos elaborados com polpas de frutas do CerradoSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos
Nov-2020Desnaturação proteica: importâncias na indústria de laticíniosBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana; Pimenta, Carlos José
Nov-2020Efeito do forneamento e resfriamento em barras de cereais elaboradas com resíduos de uva e de jabuticabaBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Roberta Hipólito; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana
Out-2020Efeito do tempo e da temperatura nas características físicas de doces mistos dietéticos e funcionais de frutas do cerradoBrandão, Telma Melo; Vieira, Mariele Antunes; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Santos, Hellen Vidal; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela
2021Effect of botanical origin on stability and crystallization of honey during storageSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Alves, Nathila Angela; Lago, Amanda Maria Teixeira; Silva, Sérgio Henrique; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
Out-2018Fish sausages prepared with inclusion of Nile tilapia minced: correlation between nutritional, chemical, and physical propertiesLago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Aoki, Isabela Emiliorelli; Figueiredo, Aline de Fátima; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pimenta, Carlos José
2018Fruits from the Brazilian Cerrado region: physico-chemical characterization, bioactive compounds, antioxidant activities, and sensory evaluationSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Campos, Letícia Gabrielle; Queiroz, Fabiana
Mar-2020Grape juice blends treated with gamma irradiation evaluated during storageMesquita, Taciene Carvalho; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Careli-Gondim, Ítalo; Silva, Laís Mesquita; Lira, Nathasha de Azevedo; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
2023Influence of different types of sugar: “Batum” raspberry jelly and juice processing in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Silva, Alexandre Dias da; Pio, Rafael; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Rossi, Maíra Ferreira de Melo; Souza, Vanessa Rios de
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar: the effect of bodying agentsFarias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de
Jan-2020Physicochemical characterization, bioactive compounds and correlations in native fruits of western Mato Grosso do SulOliveira, Marcelo Caetano de; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Farias, Daniela da Hora; Rigote, Marcio Roberto; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pasqual, Moacir; Souza, Vanessa Rios de
Nov-2020Produção e caracterização de óleo bruto e refinado obtido de cabeças de tilápia sob diferentes temperaturasTeixeira, Jacyara Thaís; Albergaria, Francielly Corrêa; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
2020Quality of honeys from different botanical originsSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Curi, Paula Nogueira; Guimarães, Angélica Sousa; Queiroz, Fabiana
Jul-2019Shelf life determination of frozen fish sausage produced with fillet and minced fish derived from the Nile tilapia processingLago, Amanda Maria Teixeira; Teixeira, Jacyara Thaís; Olímpio, Bárbara Jordana Gonçalves; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
2020The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model: an analysis of Cerrado mixed fruits jamsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo