Navegando por Autor Souza, Angélica Cristina de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 7 a 18 de 18 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2023Novel yeasts with potential probiotic characteristics isolated from the endogenous ferment of artisanal Minas cheeseMiranda, Nayara Martins Zille de; Souza, Angélica Cristina de; Costa Sobrinho, Paulo de Souza; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Ramos, Cíntia Lacerda
Out-2020Prebiotic potential of pulp and kernel cake from Jerivá (Syagrus romanzoffiana) and Macaúba palm fruits (Acrocomia aculeata)Andrade, Amanda Cristina; Marinho, Júlia Fernanda Urbano; Souza, Angélica Cristina de; Tavares, Talita de Sousa; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Nunes, Cleiton Antônio; Bastos, Sabrina Carvalho
2023Revealing the microbial diversity and physicochemical characteristics of Brazilian untreated green table olivesSimões, Luara Aparecida; Fernandes, Natalia de Andrade Teixeira; Souza, Angélica Cristina de; Torres, Luciana Marques; Silva, Luiz Fernando de Oliveira da; Schwan, Rosane Freitas; Dias, Disney Ribeiro
Jul-2022Sugary kefir grains as the inoculum for developing a low sodium isotonic beverageFernandes, Maysa Lima Parente; Souza, Angélica Cristina de; Costa Júnior, Paulo Sérgio Pedroso; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Pylro, Victor Satler; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
Dez-2022Use of Kombucha SCOBY and commercial yeast as inoculum for the elaboration of novel beerSilva, Mariana Muniz da; Souza, Angélica Cristina de; Faria, Emanuel Roberto; Molina, Gustavo; Neves, Nathalia de Andrade; Morais, Harriman Aley; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Ramos, Cíntia Lacerda
2017Use of lignocellulose biomass for endoxylanase production by Streptomyces termitumSales, Alenir Naves de; Souza, Angélica Cristina de; Moutta, Rondinele de Oliveira; Ferreira-Leitão, Viridiana Santana; Schwan, Rosane Freitas; Dias, Disney Ribeiro
28-Abr-2015Utilização de cagaita, jabuticaba e pitaya na elaboração de fermentado alcoólico e vinagreSouza, Angélica Cristina de
2013Utilização de celulases de leveduras para produção de bioetanol de segunda geraçãoSouza, Angélica Cristina de
2016Vinegar production from jabuticaba (Myrciaria jaboticaba) fruit using immobilized acetic acid bacteriaDias, Disney Ribeiro; Silva, Monique Suela; Souza, Angélica Cristina de; Magalhães-Guedes, Karina Teixeira; Ribeiro, Fernanda Severo de Rezende; Schwan, Rosane Freitas
Mar-2022Volatile compounds formation in kefirMiguel, Maria Gabriela Cruz Pedrozo; Souza, Angélica Cristina de; Cassimiro, Débora Mara de Jesus; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
Fev-2023Yeasts from fermented Brazilian fruits as biotechnological tools for increasing phenolics bioaccessibility and improving the volatile profile in derived pulpsMacêdo, Elvira de Lourdes Chaves; Pimentel, Tatiana Colombo; Melo, Dirceu de Sousa; Souza, Angélica Cristina de; Morais, Janne Santos de; Lima, Marcos dos Santos; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Magnani, Marciane
Fev-2021Zoothentic evaluation of tilapian alevines feed fed with kefirSilva, Alessandra Maria da; Souza, Angélica Cristina de; Assis, Diego Magno; Almeida, Ana Carolina Ortegal; Oliveira, Clara de Mello Silva; Pereira Junior, Luiz Antônio Alves; Carvalho, Maria das Graças de Souza; Santos, Gérsika Bitencourt; Amaral, Pedro Ivo Sodré; Oliveira, Wilson Roberto Mesquita; Garcia, José Antonio Dias; Oliveira, Nelma de Mello Silva