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Título: Determinantes da adoção da tecnologia de despolpamento na cafeicultura: estudo de uma região produtora da Zona da Mata de Minas Gerais
Título(s) alternativo(s): Determinants for the adoption of pulping technology by coffee producers: a study on a producing region of Zona of Mata in Minas Gerais state
Palavras-chave: Café - Adoção tecnológica
Café - Despolpamento
Despolpamento
Coffee
Technology adoption
Pulping
Data do documento: 2011
Editor: Organizações Rurais e Agroindustriais
Citação: LANNA, G. B. M.; TEIXEIRA, E. C.;  REIS, R. P.  Determinantes da adoção da tecnologia de despolpamento na cafeicultura: estudo de uma região produtora da Zona da Mata de Minas Gerais. Organizações Rurais e Agroindustriais, Lavras, v. 13, n. 3, p. 352-362, 2011.
Resumo: The objective of this paper was to identify some determinants for the adoption of pulping technology by coffee producers in Viçosa, MG. The Logit model has been applied to identify the determinants for the adoption of pulping technology. The results present the variables coop affiliation, own capital stock, years of school, profitability, and training as factors that determine the adoption of pulping technology. Training and coop affiliation are the variables that most contribute for the adoption.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/174
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