DBI - Microbiologia Agrícola - Doutorado (Teses) : [80] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80
Issue DateTitleAuthor(s)
15-Oct-2020Microalgas: Cultivo em subproduto do café, caracterização do metaboloma, avaliação do efeito antimicrobiano e aplicação na síntese de nanopartículasHikichi, Suzana Eda
23-Sep-2020Riqueza de cogumelos em diferentes altitudes na Serra da Mantiqueira, no sul de Minas GeraisAntunes, Lídia Alves
6-Jul-2020Análise metabolômica de bactérias sob estresse subletal de compostos naturais e seus produtos nanoemulsionadosPagnossa, Jorge Pamplona
5-Dec-2019Isolamento e potencial probiótico de bactérias do ácido lático e leveduras isoladas de azeitonas de mesa brasileirasSimões, Luara Aparecida
4-Nov-2019Antagonismo e potencial biotecnológico de leveduras em aspergillus spp: efeito sobre a produção de OTA e compostos voláteisAlves, Enne Gomes
24-Oct-2019Agroindustrial low-cost sources as substrate for production of L-asparaginase by filamentous fungiFernandes, Maysa Lima Parente
15-Aug-2019A comprehensive study on Kombucha and its analoguesZhang, Jing
25-Jul-2019Diversidade e potencial para a produção de enzimas de Penicillium, Aspergillus, Talaromyces e Paecilomyces isolados de solo de Mata Atlântica do Quadrilátero FerríferoPereira, Anielli Souza
20-May-2019Microrganisms selection for production of mixedinoculum for depuration of wastewater from coffee processingPires, Josiane Ferreira
14-May-2019Screening of volatile organic compounds produced by yeasts from a brazilian yeast culture collection (CCMA) and selection of yeasts for the production of meadvan Mullem, Joshua Johannes
10-May-2019Seleção de culturas para produção de alimentos indígenas com propriedades funcionaisFreire, Ana Luiza
22-Apr-2019Physiological, biochemical and molecular characterization of the brown film of Lentinula edodes (Berk.) Pegler and its interaction with Trichoderma sp.Santos, Tamara Leite dos
17-Apr-2019Microencapsulation of Lactobacillus strainsAndrade, Dayana Pereira de
20-Feb-2019Muscodor spp.: promotes tomato growth, protects against bacterial wilt and produces bioactive volatile compoundsSantos, Ítalo Augusto Férrer Melo
3-Oct-2018Characterization of yeast with probiotic potential and its use in fermented non-dairy beverageMenezes, Aline Galvão Tavares
16-Aug-2018Adaptação homóloga e heteróloga e inativação termoquímica de Staphylococcus aureus ao cinamaldeídoSouza, Tenille Ribeiro de
12-Jun-2018Diversidade de espécies dos gêneros Aspergillus, Penicillium e Talaromyces isolados do solo de canga do Quadrilátero FerríferoSouza, Sirlei Cristina de
13-Jun-2018Potential use of Serratia marcescens CCMA 1010 in biossorption of toxic metalsFerreira, Gustavo Magno dos Reis
6-Jun-2018Application of microrganisms for coffee fermentationRibeiro, Luciana Silva
16-May-2018Biocontrol and mechanisms of yeasts on ochratoxin A – producing fungi in coffee berriesSouza, Mariana Lino de
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80