Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 11.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2017Drying kinetics of processed natural coffee with high moisture contentSiqueira, Valdiney Cambuy; Borém, Flávio Meira; Alves, Guilherme Eurípedes; Isquierdo, Eder Pedroza; Pinto, Afonso Celso Ferreira; Ribeiro, Diego Egídio; Ribeiro, Fabiana Carmanini
2014Distribuições de valores extremos aplicadas na analise sensorial de qualidade de cafés especiaisFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
2014Múltiplos fatores em analise de tabela de contingência: uma aplicação na analise sensorial da qualidade de cafés especiaisOssani, Paulo Cesar; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Ago-2016Discrimination of the sensory quality of the Coffea arabica L. (cv. Yellow Bourbon) produced in different altitudes using decision trees obtained by the CHAID methodRamos, Mariana Figueira; Ribeiro, Diego Egídio; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira
Set-2017Controlled fermentation of semi-dry coffee (Coffea arabica) using starter cultures: a sensory perspectiveRibeiro, Luciana Silva; Ribeiro, Diego Egídio; Evangelista, Suzana Reis; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borém, Flávio Meira; Schwan, Rosane Freitas
Mar-2020Proposal of a metric selection index for correspondence analysis: an application in the sensory evaluation of coffee blendsCosta, Adilson Silva da; Resende, Mariana; Nakano, Eduardo Yoshio; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio
2019Statistical procedure for the composition of a sensory panel of blends of coffee with different qualities using the distribution of the extremes of the highest scoresCirillo, Marcelo Ângelo; Ramos, Mariana Figueira; Borém, Flávio Meira; Miranda, Felipe Mesquita de; Ribeiro, Diego Egídio; Menezes, Fortunato Silva de
Abr-2018Quality of natural coffee dried under different temperatures and drying ratesBorém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Alves, Guilherme Euripedes; Ribeiro, Diego Egídio; Siqueira, Valdiney Cambuy; Taveira, José Henrique da Silva
Abr-2021Impacts of quaker beans over sensory characteristics and volatile composition of specialty natural coffeesRabelo, Mariane Helena Sances; Borém, Flávio Meira; Lima, Renato Ribeiro de; Alves, Ana Paula de Carvalho; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ribeiro, Diego Egídio; Santos, Cláudia Mendes dos; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga