Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jul-2013Características físicas e químicas de tomates secos em conservaAbreu, Wilson César de; Bacelos, Maria de Fátima Piccolo; Lopes, Cristiane de Oliveira; Malfitano, Bruna Furtado; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Oct-2009Qualidade de mandioquinha-salsa minimamente processada e armazenada sob atmosfera modificadaNunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Xisto, Andréa Luiza Ramos Pereira; Vilas Boas, Brígida Monteiro
Oct-2009Caracterização física, química e fisiológica de gabiroba (Campomanesia pubescens) durante o desenvolvimentoSilva, Edson Pablo da; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Rodrigues, Luiz Jorge; Siqueira, Heloisa Helena
Jan-2009Conceitos e métodos de controle do escurecimento enzimático no processamento mínimo de frutas e hortaliçasSilva, Marcos Vieira da; Rosa, Cassia Inês Lourenzi Franco; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Apr-2009Volatile compounds profile of fresh-cut peki fruit stored under different temperaturesDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Ferri, Pedro Henrique; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José
Jul-2009Caracterização do desenvolvimento de pequi (Caryocar brasiliense) temporão do Sul de Minas GeraisRodrigues, Luiz José; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Alcântara, Emanuelle Mara de
Jan-2015Aspectos de qualidade e composição centesimal dos frutos de Syzygium cumini (L.) skeels e Syzygium paniculatum GaertnPereira, Renata Junqueira; Cardoso, Maria das Graças; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pereira, Rodrigo Junqueira
Nov-2009Qualidade textural de tomates cultivados em substratos orgânicos submetidos à aplicação de substâncias húmicasPires, Caroline Roberta Freitas; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Alves, Rosiana Rodrigues
Mar-2015Caracterização química e física de frutos de curriola, gabiroba e murici provenientes do cerrado brasileiroMorzelle, Maressa Caldeira; Bachiega, Patricia; Souza, Ellen Cristina de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lamounier, Marina Leopoldina