DCA - Artigos publicados em periódicos : [710] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 710
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2015Fatty acid profiles and parameters of quality of specialty coffees produced in different brazilian regionsFigueiredo, Luisa Pereira; Borem, Flávio Meira; Ribeiro, Fabiana Carmanini; Giomo, Gerson Silva; Taveira, José Henrique da Silva; Malta, Marcelo Ribeiro
Jul-2014Potential markers of coffee genotypes grown in different brazilian regions: a metabolomics approachTaveira, José Henrique da Silva; Borém, Flávio Meira; Figueiredo, Luísa Pereira; Reis, Nádia; Franca, Adriana S.; Harding, Scott A.; Chung-Jui Tsai
Jan-2013Evaluation of the sensory and color quality of coffee beans stored in hermetic packagingBorém, Flávio Meira; Ribeiro, Fabiana Carmanini; Figueiredo, Luisa Pereira; Giomo, Gerson Silva; Fortunato, Valquíria Aparecida; Isquierdo, Eder Pedroza
Oct-2011Storage of green coffee in hermetic packaging injected with CO2Ribeiro, Fabiana Carmanini; Borém, Flávio Meira; Giomo, Gerson Silva; Lima, Renato Ribeiro de; Malta, Marcelo Ribeiro; Figueiredo, Luisa Pereira
2017Atividade antimicrobiana de óleos essenciais e compostos isolados frente aos agentes patogênicos de origem clínica e alimentarSantos, Caio Henrique da Silva; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Tebaldi, Victor Maximiliano Reis
2017Sensory profile and chemical composition of specialty coffees from Matas de Minas Gerais, BrazilFassio, L.; Malta, M.; Liska, G.; Alvarenga, S.; Sousa, M.; Farias, T.; Pereira, R.
2017Aferição térmica em alimentos que compõem refeições porcionadasLima, Clara Mariana Gonçalves; Santos, Karine Amaral dos; Cardozo, Roberta Magalhães Dias; Duarte, Felipe Cimino; Rocha, Roney Alves da; Oliveira, Alcides Ricardo Gomes de
Mar-2019Application of Lactobacillus paracasei LPC02 and lactulose as a potential symbiotic system in the manufacture of dry-fermented sausageCoelho, Samira Reis; Lima, Ítalo Abreu; Martins, Maurilio Lopes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Torres Filho, Robledo de Almeida; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
2016Sensibilidade de bactérias patogênicas em alimentos a óleos essenciais de plantas medicinais e condimentaresMillezi, Alessandra Farias; Rossoni, Diogo Francisco; Cano, Igor Auad; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Dec-2016Genotypic and phenotypic detection of capsular polysaccharide and biofilm formation in Staphylococcus aureus isolated from bovine milk collected from Brazilian dairy farmsSalimena, Alessandra P. S.; Lange, Carla C.; Camussone, Cecilia; Signorini, Marcelo; Calvinho, Luis F.; Brito, Maria A. V. P.; Borges, Cristiano A. V.; Guimarães, Alessandro S.; Ribeiro, João B.; Mendonça, Letícia C.; Piccoli, Roberta H.
2016Anti-biofim and antibacterial effect of essential oils and their major compoundsMillezi, Alessandra Farias; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Oliveira, José Maria; Pereira, Maria Olivia
2017Rootstock influencing the quality and biogenic amines content on Syrah tropical winesNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Pereira, Giuliano Elias; Glória, Maria Beatriz Abreu; Lima, Luiz Carlos Oliveira
2017Black garlic: transformation effects, characterization and consumer purchase intentionNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Francisco Vilela
2017Degrane de bagas e escurecimento da ráquis em uva de mesaFerreira, Maria Aparecida Rodrigues; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Von Hausen, Leandro José Oliveira de; Souza, Flávio de França; Freitas, Sérgio Tonetto de
Jan-2016Atividade antioxidante e fenólicos totais em blends de sucos de uvas americanas produzidas no sudoeste de Minas GeraisVilas Boas, Ana Carolina; Henrique, Paôla de Castro; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Decarlos Neto, Antônio; Nassur, Rita De Cássia Mirela Resende; Lima, Rafaella Araújo Zambaldi
2017Phenolic compounds and antioxidant activity of tuberous root leavesEugenio, Míriam Helena Alves; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Abreu, Wilson César de; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
2017Adding adulterants to coffee reduces bioactive compound levels and antioxidant activityGandra, Fernanda Paola de Pádua; Lima, Adriene Ribeiro; Ferreira, Eric Batista; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
31-Aug-2018Homologous and heterologous adaptation of Listeria spp. to essential oils of condiment plantsSantos, Jéssica M. P.; Gonçalves, Michelle C.; Martins, Heloisa A.; Pinelli, Juliana J.; Isidoro, Silas R.; Piccoli, Roberta H.
Aug-2018Physicochemical properties of tucumã (Astrocaryum aculeatum) powders with different carbohydrate biopolymersSilva, Renata S.; Santos, Carolina de L.; Mar, Josiana M.; Kluczkovski, Ariane M.; Figueiredo, Jaynede A.; Borges, Soraia V.; Bakry, Amr M.; Sanches, Edgar A.; Campelo, Pedro H.
Dec-2018Control of Enterotoxigenic Escherichia coli in ground beef by blends of essential oilsSouza, Alline Aparecida; Zeneratto, Natália Jubram; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 710