DCA - Artigos publicados em periódicos : [486] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 1 para 20 de 486
Data do documentoTítuloAutor(es)
Abr-2017Optimization of tropical fruit juice based on sensory and nutritional characteristicsCuri, Paula Nogueira; Almeida, Aline Botelho de; Tavares, Bruna de Sousa; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Pasqual, Moacir; Souza, Vanessa Rios de
Jun-2017Synergistic effect of thermosonication to reduce enzymatic activity in coconut waterRibeiro, Mariana de Matos; Valdramidis, Vasilis P.; Nunes, Cleiton Antônio; Souza, Vanessa Rios de
Out-2017Prediction of consumer acceptance in some thermoprocessed food by physical measurements and multivariate modelingNunes, Cleiton A.; Souza, Vanessa R.; Rodrigues, Jéssica F.; Pinheiro, Ana Carla M.; Freitas, Matheus P.; Bastos, Sabrina C.
2017QSPR modeling is able to predict retention times of fatty acids using simple molecular descriptorsDuarte, Mariene H.; Nunes, Cleiton
2016Lipid profiles of three species of troglobitic fish from BrazilMonteiro, Aline Gomes Dias Pinto; Nunes, Cleiton; Guerreiro, Mário Cesar; Ferreira, Rodrigo Lopes; Pinto, Luciana de Matos Alves
Dez-2016Free tocopherols as chemical markers for Arabica coffee adulteration with maize and coffee by-productsTavares, Katiany Mansur; Lima, Adriene Ribeiro; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Vanderley Almeida; Mendes, Eulália; Casal, Susana; Pereira, Rosemary G. F. Alvarenga
2016MIA-plot: a graphical tool for viewing descriptor contributions in MIA-QSARBarigye, Stephen J.; Duarte, Mariene H.; Nunes, Cleiton A.; Freitas, Matheus P.
Jun-2016Microparticulated salts mix: an alternative to reducing sodium in shoestring potatoesRodrigues, Daniela Maria; Souza, Vanessa Rios de; Mendes, Juliana Farinassi; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Fev-2017Effect of replacement of corn starch by whey protein isolate in biodegradable film blends obtained by extrusionAzevedo, Viviane Machado; Borges, Soraia Vilela; Marconcini, José Manoel; Yoshid, Maria Irene; Sena Neto, Alfredo Rodrigues; Pereira, Tamara Coelho; Pereira, Camila Ferreira Gonçalves
Fev-2016Biodegradable polymer blends based on corn starch and thermoplastic chitosan processed by extrusionMendes, J. F.; Paschoalin, R. T.; Carmona, V. B.; Sena Neto, Alfredo Rodrigues de; Marques, A. C. P.; Marconcini, J. M.; Mattoso, L. H. C.; Medeiros, E. S.; Oliveira, J. E.
2017Predictive modeling of Pseudomonas fluorescens growth under different temperature and pH valuesGonçalves, Letícia Dias dos Anjos; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Peres, Alexandre de Paula; Saúde, André Vital
2017Fatty acids profile of Coffea arabica L. resistant to leaf rust grown in two environments of Minas Gerais, BrazilFassio, L. O.; Malta, M. R.; Carvalho, G. R. Liska; Lima, P. M.; Nadaleti, D. H. S.; Fonseca, A. J.; Pimenta, C. J.
2017Influence of the addition of minced fish on the preparation of fish sausage: effects on sensory propertiesLago, Amanda M. T.; Vidal, Ana C. C.; Schiassi, Maria C. E. V.; Reis, Tatiana; Pimenta, Carlos; Pimenta, Maria E. S. G.
Nov-2016Quality of beef burger with addition of wet okara along the storageOliveira, Rafaela Bergmann Strada de; Lucia, Flávia Della; Ferreira, Eric Batista; Oliveira, Roseane Maria Evangelista de; Pimenta, Carlos José; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes
Abr-2016Clinical analyses in healthy adult individuals, consumers of caffeinated and decaffeinated coffeeOliveira, Roseane M. Evangelista; Chalfoun, Sára Maria; Orlandi, Raphael E.; Goulart, Patrícia de F. Pereira; Pimenta, Maria Emília de S. G.; Pimenta, Carlos J.
Fev-2016Consumption of coffee by adult individuals: biochemical, Physiological, Physical and Anthropometric parameterOliveira, Roseane Maria Evangelista; Chalfoun, Sára Maria; Pimenta, Carlos J.; Parreira, Cínthia Rodarte; Souza, Lucas Nardelli Chalfoun de; Pimenta, Maria Emília de S.G.
Fev-2016Breaded from nile tilapia (Oreochromis niloticus): effect of addition from different concentrations of mechanically separated meat and cooking methods on its qualityOliveira, Roseane Maria Evangelista; Lago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Carlos José; Reis, Tatiana Abreu; Nogueira, Isabela Emilioreli; Santos, Heloisa Oliveira dos; Pimenta, Maria Emília de Souza Gomes
Jun-2006Characterization of acid silage obtained from tilapia filleting wastes (Oreochromis niloticus) during storagePimenta, Carlos José; Orlandi, Raphael Evangelista; Araújo, Bárbara Lemes Outeiro; Rodrigues, Theo Mendonça; Torres, Luciana Marques; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes
Mar-2016Use of watermelon waste minimally processed in the feeding of tilapiaFerreira, Larissa de Oliveira; Oliveira, Marinez Moraes de; Orlandi, Raphael Evangelista; Pimenta, Carlos José; Rosa, Priscila Vieira; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes
2016Resíduos de Tilápia como matéria prima para a produção de salsichas: rendimento e custoLago, Amanda M. Teixeira; Pimenta, Carlos J.; Nogueira, Isabela Emiliorelli; Vidal, Ana C. Correa; Pimenta, Maria E. de Sousa Gomes
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 1 para 20 de 486