DCA - Artigos publicados em periódicos : [1249] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 181 para 200 de 1249
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Risk factors for critical illness and death among adult Brazilians with COVID-19Silva, Isabela; Faria, Natália Cristina de; Ferreira, Álida Rosária Silva; Anastácio, Lucilene Rezende; Ferreira, Lívia Garcia
26-Jul-2021Quarantine during COVID-19 outbreak: eating behavior, perceived stress, and their independently associated factors in a brazilian sampleLiboredo, Juliana Costa; Anastácio, Lucilene Rezende; Ferreira, Lívia Garcia; Oliveira, Lívya Alves; Della Lucia, Ceres Mattos
1-Mar-2021Mixed starch/chitosan hydrogels: elastic properties as modelled through simulated annealing algorithm and their ability to strongly reduce yellow sunset (INS 110) releaseSoares, Lucas de Souza; Gomes, Bárbara Teixeira; Milião, Gustavo Leite; Rocha, Roney Alves da; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio de
Jun-2021Use of scanning electron microscopy with energy dispersive spectroscopy to detect metallic contamination in candiesLuiz, Leandro da Conceição; Bell, Maria José Valenzuela; Batista, Rafaela Tavares; Freitas, Renato Pereira de; Rocha, Roney Alves da; Moreira, Silvino Intra; Moraes, Moyses Naves; Anjos, Virgílio de Carvalho dos
Jul-2021Aspectos clínicos de pacientes infanto-juvenis em terapia nutricional enteral domiciliar: uma revisão integrativaOliveira, João Paulo Lima de; Silva, Cynthia Francisca Xavier Costa de Assis; Ferreira, Lívia Garcia; Teixeira, Lílian Gonçalves
Set-2021Thermal and chemical characterization of fractions from Syagrus romanzoffiana kernel oilTavares, T. S.; Magalhães, K. T.; Lorenzo, N. D.; Nunes, C. A.
Dez-2021Strategies to determine lactose in cow milk by mid infrared spectroscopyPinto, Pollyana Augusto; Anconi, Amanda Carolina Souza Andrada; Abreu, Luiz Ronaldo de; Magalhães, Elisângela Jaqueline; Nunes, Cleiton Antônio
Dez-2021Smartphone-based method for the determination of chlorophyll and carotenoid contents in olive and avocado oils: An approach with calibration transferCarvalho, Thaís Cristina Lima de; Nunes, Cleiton Antônio
Mai-2021Determinação de minerais nas gomas carragena e xantanaAndrade, Luan Alberto; Nunes, Cleiton Antônio; Pereira, Joelma
Out-2021Analysis of the chemical constituents of Thompson atemoya seed oilVenceslau, Adneia de Fátima Abreu; Mendonça, Andressa Campos; Benedick, Lilian Aparecida Zampieri; Thomasi, Sérgio Scherrer; Nunes, Cleiton Antônio; Pinto, Luciana Matos Alves
Jun-2021Integration of the optimized descriptive profile and temporal dominance of sensations methodologiesCrepalde, Ludmylla Tamara; Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Carneiro, João de Deus Souza; Minim, Valéria Paula Rodrigues
2021Evaluating nutrition quality of packaged foods carrying claims and marketing techniques in Brazil using four nutrient profile modelsPereira, Rafaela Corrêa; Carneiro, João de Deus Souza; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
Mar-2021Effect of the food matrix on the capacity of flavor enhancers in intensifying salty tasteRocha, Renata Abadia Reis; Rocha, Lenízy Cristina Reis; Ribeiro, Michele Nayara; Ribeiro, Ana Paula Lima; Rocha, Roney Alves da; Carneiro, João de Deus Souza
2022Economic versus nutritional viability: evaluation of the antioxidant potential of food bars sources of proteins of different production costsMendes, Ana Paula Alves; Bemfeito, Carla Martino; Pereira, Rafaela Corrêa; Cândido, Geraldo de Sousa; Carneiro, João de Deus Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
Nov-2021Chitosan-nanocomposites as a food active packaging: effect of addition of tocopherol and modified montmorilloniteDias, Marali Vilela; Azevedo, Viviane Machado de; Ferreira, Laura Fonseca; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Borges, Soraia Vilela; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Medeiros, Eber Antonio A.; Carneiro, João de Deus Souza
Mar-2021Restructured fish cooked ham: effects of the use of carrageenan and transglutaminase on textural propertiesAlves, Maysa Costa; Paula, Marielle Maria de Oliveira; Costa, Claudine Garcia Chaves da; Sales, Luanna Aparecida; Lago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
2021Composição centesimal e intenção de compra de biscoitos obtidos pela mistura das farinhas de talos de beterraba, flocos de aveia e farinha de trigoGouvea, Izabela Fernanda Sirigatti; Maciel, Mariana Pereira Rezende; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Brígida Monteiro; Nachtigall, Aline Manke
2021Características físicas, químicas e sensoriais de biscoitos elaborados com mistura de farinhasGouvea, Izabela Fernanda Sirigatti; Maciel, Mariana Pereira Rezende; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Brígida Monteiro; Nachtigall, Aline Manke
Fev-2021Process optimization and ethanol use for obtaining white and red dragon fruit powder by foam mat dryingMacedo, Leandro Levate; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa; Pio, Leila Aparecida Salles
Ago-2021PEF as pretreatment to ultrasound-assisted convective drying: Influence on quality parameters of orange peelMello, Ronaldo E.; Fontana, Alessia; Mulet, Antonio; Corrêa, Jefferson Luiz G.; Cárcel, Juan A.
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 181 para 200 de 1249