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Data do documentoTítuloAutor(es)
2013Aspectos fisiológicos de grãos de café, processados e secados de diferentes métodos, associados à qualidade sensorialOliveira, Pedro Damasceno; Borém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Giomo, Gerson da Silva; Lima, Renato Ribeiro de; Cardoso, Renan Alves
1-Ago-2017Qualidade do café cereja desmucilado submetido ao parcelamento da secagemIsquierdo, Eder Pedroza; Borém, Flávio Meira; Cirillo, Marcelo; Oliveira, Pedro Damasceno de; Cardoso, Rennan Alves; Fortunato, Valquíria Aparecida
Jun-2017Study of preparation, composition and moisture sorption isotherm of Amazon River shrimp mealMartins, Luiza Helena da Silva; Moreira Neto, João; Lopes, Alessandra Santos; Rodrigues, Antônio Manoel da Cruz; Carvalho, Ana Vânia; Oliveira, Johnatt Allan Rocha de; Moreira, Débora Kono Taketa
2012Quality of natural coffee subjected to different rest periods during the drying processIsquierdo, Eder Pedroza; Borém, Flávio Meira; Oliveira, Pedro Damasceno de; Siqueira, Valdiney Cambuy; Alves, Guilherme Euripedes
2019Effects of extrusion on the properties of shrimp and cassava-based snacksMartins, Luiza Helena da Silva; Moreira Neto, João; Gomes, Paulo Weslem Portal; Carvalho, Ana Vânia; Rodrigues, Antônio Manoel da Cruz; Lopes, Alessandra Santos
18-Ago-2021Sensory quality of parchment coffee subjected to drying at different air temperatures and relative humiditiesMoreira, Rodrigo Victor; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Macedo, Leandro Levate; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa; Souza, Amanda Umbelina de; Petri Júnior, Irineu; Junqueira, João Renato de Jesus
2019A mixed model applied to joint analysis in experiments with coffee blends using the least squares methodPaulino, Allana Lívia Beserra; Cirillo, Marcelo Angelo; Ribeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Matias, Gabriel Carvalho