Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-7 de 7.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
17-Dez-2009Microbial communities and chemical changes during fermentation of sugary Brazilian kefirMagalhães, K. T.; Pereira, G. V. de M.; Dias, D. R.; Schwan, R. F.
Jun-2010Determination of dynamic characteristics of microbiota in a fermented beverage produced by brazilian amerindians using culture-dependent and culture-independent methodsRamos, Cíntia Lacerda; Almeida, Euziclei Gonzaga de; Pereira, Gilberto Vinícius de Melo; Cardoso, Patrícia Gomes; Dias, Eustáquio Souza; Schwan, Rosane Freitas
Jun-2011Brazilian kefir: structure, microbial communities and chemical compositionMagalhães, Karina Teixeira; Pereira, Gilberto Vinícius de Melo; Campos, Cássia Roberta; Dragone, Giuliano; Schwan, Rosane Freitas
Jun-2015Enumeration, identification and safety proprieties of lactic acid bacteria isolated from pork sausageDias, F. S.; Santos, M. R. R. M.; Schwan, R. F.
2021Lactiplantibacillus plantarum CCMA 0743 and Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei LBC-81 metabolism during the single and mixed fermentation of tropical fruit juicesFonseca, Hugo Calixto; Melo, Dirceu de Sousa; Ramos, Cíntia Lacerda; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
Jun-2010Diversity of bacteria present in milk kefir grains using culture-dependent and culture-independent methodsMiguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Cardoso, Patrícia Gomes; Lago, Lilian de Assis; Schwan, Rosane Freitas
Set-2020Criteria for lactic acid bacteria screening to enhance silage qualityCarvalho, B. F.; Sales, G. F. C.; Schwan, R. F.; Avila, C. L. S