Navegando por Assunto Ácidos graxos poliinsaturados

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018Benefits of fish oil consumption over other sources of lipids on metabolic parameters in obese ratsGondim, Paula Novato; Rosa, Priscila Vieira; Okamura, Daniel; Silva, Viviam de Oliveira; Andrade, Eric Francelino; Biihrer, Daniel Arrais; Pereira, Luciano José
2016Does oil rich in alpha-linolenic fatty acid cause the same immune modulation as fish oil in walker 256 tumor-bearing rats?Schiessel, Dalton Luiz; Yamazaki, Ricardo K.; Kryczyk, Marcelo; Castro, Isabela Coelho de; Yamaguchi, Adriana A.; Pequito, Danielle C. T.; Brito, Gleisson A. P.; Borghetti, Gina; Aikawa, Júlia; Nunes, Everson A.; Naliwaiko, Kátia; Fernandes, Luiz C.
Mai-2021Fatty acid profile and beef quality of Nellore and Angus bulls fed whole shelled cornTeixeira, Priscilla Dutra; Schoonmaker, Jon P.; Carvalho, José Rodolfo Reis de; Oliveira, Cristhiane Viol Ribeiro de; Rodrigues, Aline de Castro; Santos, Luana Ruiz dos; Ladeira, Marcio Machado
2010Fontes de óleo e níveis de suplementação de vitamina E na ração sobre a qualidade do sêmen suíno acondicionado a 17 e 5ºCMoraes, Elenice Andrade; Torres, Ciro Alexandre Alves; Guimarães, José Domingos; Carvalho, Giovanni Ribeiro de; Murgas, Luis David Solis; Costa, Eduardo Paulino da
2016In vitro addition of docosahexaenoic acid improves the quality of cooled but not frozen–thawed stallion semenSilva, D. M.; Holden, S. A.; Lyons, A.; Souza, J. C.; Fair, S.
Mar-2016n-3 Fatty Acids Induce Neurogenesis of Predominantly POMC-Expressing Cells in the HypothalamusNascimento, Lucas F. R.; Souza, Gabriela F. P.; Morari, Joseane; Barbosa, Guilherme O.; Solon, Carina; Moura, Rodrigo F.; Victório, Sheila C.; Ignácio-Souza, Letícia M.; Razolli, Daniela S.; Carvalho, Hernandes F.; Velloso, Lício A.
Fev-2022Strategy to increase the lipid stability of the microbial oil produced by Umbelopsis isabellina for food purposes: Use of microencapsulation by external ionic gelationSomacal, Simara; Somacal, Sabrina; Pinto, Vandré Sonza; Deus, Cassandra de; Vendruscolo, Raquel Guidetti; Almeida, Tielle Moraes de; Wager, Roger; Mazutti, Márcio Antônio; Menezes, Cristiano Ragagnin de