Navegando por Assunto Oilseeds

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 13 de 13
Data do documentoTítuloAutor(es)
30-Jan-2019Crescimento inicial de cultivares de girassol submetidas à deficiência hídricaXavier, Lorenna Carolina Fernandes
Abr-2020Effects of soybean meal versus processed whole soybean diets on the performance of young bulls and the fatty acid composition of intramuscular fatOliveira, C. V. R.; Schoonmaker, J. P.; Casagrande, D. R.; Machado Neto, O. R.; Reis, V. A. A.; Teixeira, P. D,; Santos, L. R.; Ladeira, M. M.
2020Effects of the drying process on the fatty acid content, phenolic profile, tocopherols and antioxidant activity of baru almonds (Dipteryx alata Vog.)Campidelli, M. L. L.; Carneiro, J. D. S.; Souza, E. C.; Magalhães, M. L.; Nunes, E. E. C.; Faria, P. B.; Franco, M.; Vilas Boas, E. V. B.
Dez-2014Expression of genes involved in lipid metabolism in the muscle of beef cattle fed soybean or rumen-protected fat, with or without monensin supplementationOliveira, D. M.; Chalfun-Junior, A.; Chizzotti, M. L.; Barreto, H. G.; Coelho, T. C.; Paiva, L. V.; Coelho, C. P.; Teixeira, P. D.; Schoonmaker, J. P.; Ladeira, M. M.
Fev-2015Fatty acid profile and meat quality of young bulls fed ground soybean or ground cottonseed and vitamin EMachado Neto, O. R.; Chizzotti, M. L.; Ramos, E. M.; Oliveira, D. M.; Lanna, D. P. D.; Ribeiro, J. S.; Lopes, L. S.; Descalzo, A. M.; Amorim, T. R.; Ladeira, M. M.
Dez-2020Fatty acid profile, mineral content and bioactive compounds of cocoa spreads supplemented with baru almonds (Dipteryx alata Vog.)Campidelli, M. L. L.; Carneiro, J. D. S.; Souza, E. C.; Magalhães, M. L.; Reis, G. L. dos; Vilas Boas, E. V. B.
Dez-2020Fatty acid profile, mineral content and bioactive compounds of cocoa spreads supplemented with baru almonds (Dipteryx alata Vog.)Campidelli, M. L. L.; Carneiro, J. D. Souza; Souza, E. C.; Magalhães, M. L.; Reis, G. L. dos; Vilas Boas, E. V. B.
2019Impact of the drying process on the quality and physicochemical and mineral composition of baru almonds (Dipteryx Alata Vog.) impact of the drying process on baru almondsCampidelli, Marina; Carneiro, João de Deus; Souza, E. C.; Magalhães, Maisa; Konig, Isaac; Braga, Mariana; Orlando, Tamira; Simão, Sérgio Domingos; Lima, Lidiany; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2012Lipids in the diet and the fatty acid profile in beef: a review and recent patents on the topicChalfun Junior, Antonio; Oliveira, Dalton M.; Chizzotti, Mario L.; Machado Neto, Otavio R.; Ladeira, Marcio M.
Jun-2020Study of the nutritional, sensory and microbiological properties of food pastes made with baru almonds (Dipteryx alata vog.)Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Naves, Maica de Paula; Andrade, Grayce Kelly de; Carneiro, João de Deus de Souza; Souza, Ellen Cristina de; Magalhães, Maísa Lamounier; Coli, Priscila Castellani; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lee, David Nelson
30-Abr-2015Temperatura e substrato para o teste de germinação de sementes de pinhão-mansoMartins, Cibele Chalita; Machado, Carla Gomes; Cavasini, Raquel
Ago-2019The cryoprotectant PVS2 plays a crucial role in germinating Passiflora ligularis embryos after cryopreservation by influencing the mobilization of lipids and the antioxidant metabolismPrudente, Débora de Oliveira; Paiva, Renato; Domiciano, Débora; Souza, Lucas Batista de; Carpentier, Sebastien; Swennen, Rony; Silva, Luciano Coutinho; Nery, Fernanda Carlota; Máximo, Wesley Pires Flausino; Panis, Bart
12-Mai-2016Uso do grão de soja processado na alimentação de bovinos confinadosOliveira, Cristhiane Viol Ribeiro de