Navegando por Autor Barros, Hanna Elisia Araújo de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 4 a 12 de 12 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Compostos bioativos presentes em couve-manteiga (Brassica oleracea L.) em três estádios de desenvolvimento e comparação das suas capacidades antioxidantesZanzini, Alice Pereira; Oliveira, Júlia Assunção de Castro; Coutinho, Gabriela Silva Mendes; Araújo, Ana Beatriz Silva; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Abreu, Danilo José Machado de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
6-Jul-2023Desenvolvimento de embalagens ativas a partir de mantas poliméricas nanoestruturadas e aplicação na pós-colheita de frutasBarros, Hanna Elisia Araújo de
2023Development of the dairy products incorporated with co-product bioactive compounds-rich as an alternative ingredient in the food industryBarros, Hanna Elisia Araújo de; Soares, Lenilton Santos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Campos, Sérgio Augusto de Sousa; Santos, Ingrid Alves; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo
Dez-2021Edible seeds clustering based on phenolics and antioxidant activity using multivariate analysisBarros, Hanna Elisia Araújo de; Alexandre, Ana Cláudia Silveira; Campolina, Gabriela Aguiar; Alvarenga, Gabriela Fontes; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2023Effect of pine, eucalyptus, and corn straw nanofibers on the structural properties of rice flour-based biodegradable filmsOliveira, Ana Lázara Matos de; Bento, Juliana Aparecida Correia; Fidelis, Marilia Cândido; Dias, Matheus Cordasso; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Lago, Rafael Carvalho do; Barbosa, Jorge Wanderson; Ossani, Paulo César; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Franco, Marcelo; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jul-2020Nutritional Clustering of Cookies Developed with Cocoa Shell, Soy, and Green Banana Flours Using Exploratory MethodsBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Araújo, Ana Beatriz Silva; Pereira, Joelma; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo
Nov-2023Phenolic compounds profile and antioxidant activity of purple passion fruit's pulp, peel and seed at different maturation stagesCosta, Carlos Alexandre Rocha da; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2023Recent advances in processing and preservation of minimally processed fruits and vegetables: A review – Part 2: Physical methods and global market outlookGomes, Bianca Almada Ferreira; Alexandre, Ana Cláudia Silveira; Andrade, Guilherme Antônio Vieira de; Zanzini, Alice Pereira; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Costa, Paula Aparecida; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2020Therapeutic approach for COVID-19: The power of herbal medicineAbreu, Danilo José Machado de; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Zanzini, Alice Pereira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Carvalho, Elisângela Elena Nunes