Navegando por Autor Batista, Luís Roberto

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 15 a 34 de 62 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018Desenvolvimento de metodologia para analise de multimicotoxinas em cacau por quechers e LC-MS/MSMoraes, Thalyta Azevedo de; Abreu, Daiane Cássia Pereira; Saczk, Adelir Aparecida; Magalhães, Elisângela Jaqueline; Batista, Luís Roberto
3-Fev-2012Discrimination of the cultivation systems for coffea arabica L. via the incidence of filamentous fungi using the zip model on the Bayesian approachSilva, Vanessa Siqueira Peres da; Cespedes, Juliana Garcia; Cirillo, Marcelo Ângelo; Couto, Fabiana Aparecida; Batista, Luís Roberto
11-Jun-2013Effect of different roasting levels and particle sizes on ochratoxin A concentration in coffee beansOliveira, Gislaine; Silva, Daiani Maria da; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Paiva, Leandro Carlos; Prado, Guilherme; Batista, Luís Roberto
Set-2016Effect of fungicides on growth and Ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius from brazilian wine grapesTerra, Michelle F.; Lira, Natasha de A.; Passamani, Fabiana R.; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
Nov-2014Effect of Temperature, Water Activity, and pH on Growth and Production of Ochratoxin A by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius from Brazilian GrapesPassamani, Fabiana Reinis Franca; Hernandes, Thais; Lopes, Noelly Alves; Bastos, Sabrina Carvalho; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
Out-2021Effect of the essential oils of Satureja montana L., Myristica fragrans H. and Cymbopogon flexuosus S. on mycotoxin-producing Aspergillus flavus and Aspergillus ochraceus antifungal properties of essential oilsRezende, Danubia Aparecida de Carvalho Selvati; Cardoso, Maria das Graças; Alves, Eduardo; Brandão, Rafaela Magalhães; Ferreira, Vanuzia Rodrigues Fernandes; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Lunguinho, Allan da Silva; Campolina, Gabriela Aguiar; Nelson, David Lee; Batista, Luís Roberto
28-Ago-2016Effects of temperature and incubation time on growth and ochratoxin A biosynthesis by Aspergillus carbonarius and Aspergillus ochraceus in grain-based mediaSouza, Sirlei Cristina de; Pereira, Vanessa Maria; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Cunha, Rodrigo Luz da; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto
Out-2018Enhancement of antioxidant properties from green coffee as promising ingredient for food and cosmetic industriesPalmieri, Miguel Gontijo Siqueira; Cruz, Lucas Taffarel; Bertges, Filipe Soares; Húngaro, Humberto Moreira; Batista, Luís Roberto; Silva, Silvio Silvério da; Fonseca, Maria José Vieira; Rodarte, Mirian Pereira; Vilela, Fernanda Maria Pinto; Amaral, Maria da Penha Henriques do
Jun-2016Essential oil from Chenopodium ambrosioides L.: secretory structures, antibacterial and antioxidant activitiesSantiago, Juliana Andrade; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Castro, Evaristo Mauro de; Teixeira, Maria Luisa; Pires, Marinês Ferreira
2011Essential oil of Origanum majorana L., Illicium verum Hook. f. and Cinnamomum zeylanicum Blume: chemical and antimicrobial characterizationFreire, Juliana Mesquita; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Andrade, Milene Aparecida
Fev-2019Evaluation of the effects of temperature on processed coffee beans in the presence of fungi and ochratoxin ASousa, T. M. A.; Batista, Luís Roberto; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Lira, N. A.; Cardoso, Maria das Gracas; Santiago, Wilder Douglas; Chalfoun, Sára Maria
3-Jun-2021Fungal diversity and occurrence of mycotoxin producing fungi in tropical vineyardsDutra-Silva, Lorena; Pereira, Giuliano E.; Batista, Luís Roberto; Matteoli, Filipe P.
Jul-2020Fungi associated to beans infested with coffee berry borer and the risk of ochratoxin ASilva, Sabrina Alves da; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Lira, Nathasha de Azevedo; Glória, Eduardo Micotti da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luís Roberto
3-Out-2018Identificação, potencial toxigênico e produção de micotoxinas de fungos associados a grãos de café (Coffea arabica L.)Batista, Luís Roberto
30-Abr-2015Implicações do fungo Aspergillus niger var. niger sobre o crescimento de isolados de Aspergillus da seção Circumdati e produção de Ocratoxina ANasser, Patrícia Prado; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto; Mercer, Juliane Rezende
Jan-2023In vitro and in vivo efficacy of poly(lactic acid) nanofiber packaging containing essential oils from Ocimum basilicum L. and Ocimum gratissimum L. against Aspergillus carbonarius and Aspergillus niger in table grapesBrandão, Rafaela Magalhães; Batista, Luís Roberto; Oliveira, Juliano Elvis de; Barbosa, Richard Bispo; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria Graças
30-Abr-2015Incidencia de fungos toxigênicos e aflatoxinas em arrozCarvalho, Rosilane Aparecida de; Batista, Luís Roberto; Prado, Guilherme; Oliveira, Bibiane Resende de; Silva, Daiani Maria da
7-Fev-2019Incidência de fungos produtores de ocratoxina A em grãos de café (Coffea arabica L.) pré-processados por via seca e úmidaBatista, Luís Roberto
1-Ago-2017Incidência de ocratoxina a em diferentes frações de grãos de café (Coffea arabica L.)Chalfoun, Sára Maria; Batista, Luís Roberto
30-Abr-2015Incidência de ocratoxina A em diferentes frações do café (Coffea arabica L.): bóia, mistura e varrição após secagem em terreiros de terra, asfalto e cimentoBatista, Luís Roberto; Chalfoun, Sara Maria