Navegando por Autor Borém, Flávio Meira

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 58 a 77 de 91 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2023Nonlinear canonical correspondence analysis: description of the data of coffeeSantos, Herbert Stein Pereira Torres; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Fernández, Diana Del Rocío Rebaza
Fev-2020Organic acids produced during fermentation and sensory perception in specialty coffee using yeast starter cultureBressani, Ana Paula Pereira; Martinez, Silvia Juliana; Sarmento, Andréia Braga Inácio; Borém, Flávio Meira; Schwan, Rosane Freitas
Out-2012Perfis proteicos e desempenho fisiológico de sementes de café submetidas a diferentes métodos de processamento e secagemTaveira, José Henrique da Silva; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco da; Borém, Flávio Meira; Giomo, Gerson Silva; Saath, Reni
2017Physiological and sensorial quality of Arabica coffee subjected to different temperatures and drying airflowsAlves, Guilherme Euripedes; Borém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Siqueira, Valdiney Cambuy; Cirillo, Marcelo Ângelo; Pinto, Afonso Celso Ferreira
Jul-2014Potential markers of coffee genotypes grown in different brazilian regions: a metabolomics approachTaveira, José Henrique da Silva; Borém, Flávio Meira; Figueiredo, Luísa Pereira; Reis, Nádia; Franca, Adriana S.; Harding, Scott A.; Chung-Jui Tsai
Abr-2018Profile of organic acids and bioactive compounds in the sensory quality discrimination of arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Nunes, Cleiton Antônio; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Claudia Mendes dos; Taveira, José Henrique da Silva; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho
Mar-2020Proposal of a metric selection index for correspondence analysis: an application in the sensory evaluation of coffee blendsCosta, Adilson Silva da; Resende, Mariana; Nakano, Eduardo Yoshio; Cirillo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio
2017Proteomic analysis of coffee grains exposed to different drying processLivramento, Kalynka Gabriella do; Borém, Flávio Meira; José, Anderson Cleiton; Santos, Agenor Valadares; Livramento, Darlan Einstein do; Alves, José Donizeti; Paiva, Luciano Vilela
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
1-Ago-2017Qualidade do café cereja desmucilado submetido ao parcelamento da secagemIsquierdo, Eder Pedroza; Borém, Flávio Meira; Cirillo, Marcelo; Oliveira, Pedro Damasceno de; Cardoso, Rennan Alves; Fortunato, Valquíria Aparecida
2014Quality of conilon coffee dried on a concrete terrace in a greenhouse with early hullingPartelli, Fábio Luiz; Partelli, Ozílio; Partelli, Akila Sirilo; Borém, Flávio Meira; Taveira, José Henrique da Silva
Abr-2018Quality of natural coffee dried under different temperatures and drying ratesBorém, Flávio Meira; Isquierdo, Eder Pedroza; Alves, Guilherme Euripedes; Ribeiro, Diego Egídio; Siqueira, Valdiney Cambuy; Taveira, José Henrique da Silva
2012Quality of natural coffee subjected to different rest periods during the drying processIsquierdo, Eder Pedroza; Borém, Flávio Meira; Oliveira, Pedro Damasceno de; Siqueira, Valdiney Cambuy; Alves, Guilherme Euripedes
2019Quality of specialty natural coffee stored in different packages in Brazil and abroadBorém, Flávio Meira; Andrade, Fabrício Teixeira; Santos, Cláudia Mendes dos; Alves, Ana Paula de Carvalho; Matias, Gabriel Carvalho; Teixeira, Daniela Edel; Ossani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo
Ago-2019Raman spectroscopy for the differentiation of Arabic coffee genotypesFigueiredo, Luisa Pereira; Borém, Flávio Meira; Almeida, Mariana Ramos; Oliveira, Luiz Fernando Cappa de; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Cláudia Mendes dos; Rios, Paula Almeida
Jul-2019Raman spectroscopy: a new strategy for monitoring the quality of green coffee beans during storageAbreu, Giselle Figueiredo; Borém, Flávio Meira; Oliveira, Luiz Fernando Cappa; Almeida, Mariana Ramos; Alves, Ana Paula Carvalho
Jan-2019Recognition of coffee roasting degree using a computer vision systemLeme, Dimas Samid; Silva, Sabrina Alves da; Barbosa, Bruno Henrique Groenner; Borém, Flávio Meira; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
1-Ago-2017Scanning electron microscopy of coffee beans subjected to different forms of processing and dryingBorém, Flávio Meira; Oliveira, Pedro Damasceno; Isquierdo, Eder Pedroza; Giomo, Gerson da Silva; Saath, Reni; Cardoso, Renan Alves
2013Selection of robust estimator usedin analysis of sensory characteristics and identification of environments conducive to specialty coffee productionChagas, Elcio do Nascimento; Morais, Augusto Ramalho de; Cirillo, Marcelo Angelo; Figueiredo, Luisa Pereira; Borém, Flávio Meira
2023Sensorial analysis of categorized data of special coffee to identify similar crop seasons pairs using KappaSilva, Jackelya; Cirilo, Marcelo Angelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Manuel, Loureço