Navegando por Autor Curi, Paula Nogueira

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 32  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2022Adaptability and phenotypic stability of apple cultivars in a subtropical climateLocatelli, Guilherme; Bisi, Rayane Barcelos; Souza, Filipe Bittencourt Machado de; Pio, Rafael; Bruzi, Adriano Teodoro; Curi, Paula Nogueira; Sá, Antônio Marcos Cardoso de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Kalcsits, Lee
Dez-2017Adaptability and stability of reproductive and vegetative phases of peach trees in subtropical climateSouza, Filipe Bittencourt Machado de; Pio, Rafael; Barbosa, João Paulo Rodrigues Alves Delfino; Reighard, Gregory Lynn; Tadeu, Maraísa Hellen; Curi, Paula Nogueira
2020Bioactive compounds and antioxidant activity of fruit of temperate climate produced in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
Mai-2013Bioactive compounds, antioxidant activity and mineral composition of fruits of raspberry cultivars grown in subtropical areas in BrazilMaro, Luana Aparecida Castilho; Pio, Rafael; Guedes, Mayara Neves Santos; Abreu, Celeste Maria Patto de; Curi, Paula Nogueira
Out-2016Blackberry and redberry production in crop and intercrop in Pouso Alegre, southern Minas Gerais, BrazilCaproni, Csaignon Mariano; Curi, Paula Nogueira; Moura, Pedro Henrique Abreu; Pio, Rafael; Gonçalves, Emerson Dias; Pasqual, Moacir
209Characterisation and jelly processing potential of different fig cultivarsCuri, Paula Nogueira; Albergaria, Francielly Corrêa; Pio, Rafael; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Tavares, Bruna de Sousa; Souza, Vanessa Rios de
26-Abr-2018Characterization and marmelade processing potential of quince cultivars cultivated in tropical regionsCuri, Paula Nogueira; Coutinho, Givago; Matos, Mariana; Pio, Rafael; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
Mar-2018Characterization of different native american physalis species and evaluation of their processing potential as jelly in combination with brie-type cheeseCuri, Paula Nogueira; Carvalho, Cynara dos Santos; Salgado, Derlyene Lucas; Pio, Rafael; Silva, Daniel Fernandes da; Pinheiro, Ana Carla Marques; Souza, Vanessa Rios de
4-Dez-2018Characterization, processing potential and drivers for preference of pepper cultivars in the production of sweet or spicy jelliesAlves, Jéssica Almeida; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Penoni, Edwaldo dos Santos; Pasqual, Moacir; Souza, Vanessa Rios de
Mai-2016Cobertura plástica e densidade de plantio na qualidade das frutas de Physalis peruviana L.Moura, Pedro Henrique Abreu; Pio, Rafael; Curi, Paula Nogueira; Rodrigues, Luiz Carlos de Almeida; Bianchini, Flávio Gabriel; Bisi, Rayane Barcelos
2020Consumer profile: blackberry processing with different types of sugarsSuárez, Natália Ferreira; Abreu, Rafael Azevedo Arruda de; Reis, Letícia Alves Carvalho; Curi, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Pio, Rafael
2014Enraizamento de estacas, cobertura plástica e densidade de plantio na produção e qualidade das frutas da framboeseira ‘Batum’Curi, Paula Nogueira
2013Fenologia e produção de cultivares de amoreiras (Rubus spp.) em região de clima tropical de altitude com inverno amenoCuri, Paula Nogueira
Nov-2017Hybrid cultivars of pear in subtropics regions: processing ability in the form of jellyCuri, Paula Nogueira; Bisi, Rayane Barcelos; Salgado, Derlyene Lucas; Barbosa, Caio Morais de Alcântara; Pio, Rafael; Souza, Vanessa Rios de
2021Indução in vitro de brotações em explantes de pitaia vermelha em diferentes concentrações de BAPRibeiro, Carlos Henrique Milagres; Carlos, Roni Peterson; Bonifácio, Thatyelle Cristina; Souza, Marília Maia de; Paz, Jusciléia Isabel Vieira da; Tavares, Queila Gouveia; Pontes, Daiana Salles; Dias, Mariana de Vasconcelos; Abranches, Mikaela de Oliveira; Curi, Paula Nogueira
2023Influence of different types of sugar: “Batum” raspberry jelly and juice processing in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Silva, Alexandre Dias da; Pio, Rafael; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Rossi, Maíra Ferreira de Melo; Souza, Vanessa Rios de
Jul-2017Influence of different types of sugars in physalis jelliesCuri, Paula Nogueira; Carvalho, Cynara dos Santos; Salgado, Derlyene Lucas; Pio, Rafael; Pasqual, Moacir; Souza, Filipe Bittencourt Machado de; Souza, Vanessa Rios de
Dez-2019Influence of microwave processing on the bioactive compounds, antioxidant activity and sensory acceptance of blackberry jellyCuri, Paula Nogueira; Salgado, Derlyene Lucas; Mendonça, Kamila; Pio, Rafael; Ferreira, Jefferson Luiz Gomes; Souza, Vanessa Rios de
Jun-2016Influence of subtropical region strawberry cultivars on jelly characteristicsCuri, Paula Nogueira; Tavares, Bruna de Sousa; Almeida, Aline Botelho de; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Souza, Vanessa Rios de
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de