Navegando por Autor Freire, Ana Luiza

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Data do documentoTítuloAutor(es)
-Bebida funcional, não-alcoólica a base de mandioca, fermentada com co-cultivo de bactéria lática e leveduraSchwan, Rosane Freitas; Freire, Ana Luiza; Ramos, Cíntia Lacerda; Dias, Disney Ribeiro
2013Diversidade de bactérias láticas e leveduras e caracterização físico-química da bebida fermentada yakupa produzida pelo Povo Juruna (Yudjá), Mato Grosso, BrasilFreire, Ana Luiza
Out-2011Diversity of bacteria and yeast in the naturally fermented cotton seed and rice beverage produced by Brazilian AmerindiansRamos, Cíntia Lacerda; Almeida, Euziclei Gonzaga de; Freire, Ana Luiza; Schwan, RosaneFreitas
Out-2017Effect of symbiotic interaction between a fructooligosaccharide and probiotic on the kinetic fermentation and chemical profile of maize blended rice beveragesFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Schwan, Rosane Freitas
Out-2015Microbiological and chemical parameters during cassava based-substrate fermentation using potential starter cultures of lactic acid bacteria and yeastFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Schwan, Rosane Freitas
2-Mai-2017Nondairy beverage produced by controlled fermentation with potential probiotic starter cultures of lactic acid bacteria and yeastFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Souza, Patrícia Nirlane da Costa; Cardoso, Mauro Guilherme Barros; Schwan, Rosane Freitas
10-Mai-2019Seleção de culturas para produção de alimentos indígenas com propriedades funcionaisFreire, Ana Luiza
Fev-2014Study of the physicochemical parameters and spontaneous fermentation during the traditional production of yakupa, an indigenous beverage produced by Brazilian AmerindiansFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Almeida, Euziclei Gonzaga de; Duarte, Whasley Ferreira; Schwan, Rosane Freitas