Browsing by Author Lago, Rafael Carvalho do

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 22 of 24 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Jul-2021Cell wall break down of pitanga fruit (Eugenia uniflora L.) is associated with pectic solubilisation and softeningOliveira, Ana Lázara Matos de; Vilela, Daiana Ribeiro; Zitha, Elídio Zaidine Maurício; Barros, Hanna Elisia Araújo De; Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Elisangela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério De Barros
Jan-2022Changes in the bioactive compounds and antioxidant activity in red-fleshed dragon fruit during its developmentZitha, Elídio Zaidine Maurício; Magalhães, Deniete Soares; Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Pasqual, Moacir; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
14-May-2018Desenvolvimento de pães com valor nutricional e funcional agregado por polpa e farinha de frutos do CerradoLago, Rafael Carvalho do
21-Jun-2013Developing fruit-based nutritious snack barsSilva, Edson P.; Siqueira, Heloisa H.; Lago, Rafael Carvalho do; Rosell, Cristina M.; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
28-Sep-2021Development of starch-based bionanocomposites reinforced with nanofibrils of oat and wheat industry wastes and their post-harvest application in fruits and vegetablesLago, Rafael Carvalho do
2023Effect of cellulose micro/nanofibrils and carboxylated styrene butadiene rubber coating on sack kraft paperHugen, Lisiane Nunes; Miranda, Eduardo Hélio de Novais; Santos, Allan de Amorim dos; Lago, Rafael Carvalho do; Silva, Luiz Eduardo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Ferreira, Saulo Rocha
Feb-2023Effect of coating with co-product-based bionanocomposites on the quality of strawberries under refrigerated storageLago, Rafael Carvalho do; Zitha, Elídio Zaidine Maurício; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Abreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2020Effect of maturation stage on the physical, chemical and biochemical composition of black mulberryLago, Rafael Carvalho do; Silva, Jéssyca Santos; Pinto, Kelly Moreira; Rodrigues, Lucas Ferreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2023Effect of pine, eucalyptus, and corn straw nanofibers on the structural properties of rice flour-based biodegradable filmsOliveira, Ana Lázara Matos de; Bento, Juliana Aparecida Correia; Fidelis, Marilia Cândido; Dias, Matheus Cordasso; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Lago, Rafael Carvalho do; Barbosa, Jorge Wanderson; Ossani, Paulo César; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Franco, Marcelo; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Sep-2020Functional and technological potential of arabica coffee oilsLima, Clara Mariana; Pagnossa, Jorge Pamplona; Lago, Rafael Carvalho do; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Verruck, Silvani; Seraglio, Siluana Katia Tischer; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Minim, Luis Antonio; Rocha, Roney Alves da; Botrel, Diego Alvarenga; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para abacaxi ‘pérola’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para laranja ‘Pera Rio’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melancia ‘crimson sweet’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melão ‘amarelo’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para uva ‘niágara’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Batista, Marisa do Carmo Marques; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2020Obtaining cellulosic nanofibrils from oat straw for biocomposite reinforcement: Mechanical and barrier propertiesLago, Rafael Carvalho do; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Dias, Matheus Cordasso; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
28-Apr-2022Physical and physicochemical modifications of bacaba (Oenocarpus bacaba Mart) throughout its developmentAlcântara, Emanuelle Mara de; Morais, Rômulo Alves; Lago, Rafael Carvalho do; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dec-2018Starch and total soluble sugar content in torch ginger postharvestMattos, Drucylla Guerra; Paiva, Patrícia Duarte de Oliveira; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Rodrigues, Lucas Ferreira; Lago, Rafael Carvalho do
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros