Browsing by Author Lima, Luiz Carlos de Oliveira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 44 to 53 of 53 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Mar-2009Qualidade de frutas de tangerineira 'ponkan' submetidas ao raleio químicoCruz, Maria do Céu Monteiro da; Ramos, José Darlan; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Moreira, Rodrigo Amato; Ramos, Patrícia de Siqueira
30-Apr-2015Qualidade de palmito pupunha minimamente processado: aplicação de antioxidantesBotelho, Marisa Carvalho; Leme, Suzana Chitarra; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Abrahão, Sheila Andrade; Silqueira, Heloísa Helena de; Chitarra, Adimilson Bosco
Nov-2009Qualidade textural de tomates cultivados em substratos orgânicos submetidos à aplicação de substâncias húmicasPires, Caroline Roberta Freitas; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Alves, Rosiana Rodrigues
2017Quality characteristics and antioxidant activity of juices produced with irradiated grapesVilas Boas, Ana Carolina; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Freire, Juliana Mesquita; Decarlos Neto, Antônio; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
30-Jun-2010Sapodilla (Manilkara zapota L.) maturation and conservation of submitted to postharvest treatment with 1-methylcyclopropeneMorais, Patrícia Ligia Dantas de; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Alves, Jose Donizeti; Alves, Ricardo Elesbão; Filgueiras, Heloísa Almeida Cunha
2009Senescência de inflorescências de copo-de-leite: influência de diferentes armazenamentos e procdimentos pós-colheitaAlmeida, Elka Fabiana Aparecida; Paiva, Patrícia Duarte de Oliveira; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Ribeiro, Márcia Nazaré Oliveira; Moraes, Daniela Nogueira; Resende, Maria Leandra; Tavares, Thaísa Silva; Paiva, Renato
24-Aug-2013Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: method validation and characterization of São Francisco Valley samplesNatividade, Mariana Mirelle Pereira; Corrêa, Luiz Claudio; Souza, Scheilla Vitorino Carvalho de; Pereira, Giuliano Elias; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
26-Oct-2010Sugar fractionation and pectin content during the ripening of guava cv. Pedro SatoAbreu, José Renato de; Santos, Custódio Donizete dos; Abreu, Celeste Maria Patto de; Corrêa, Angelita Duarte; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
19-Nov-2019Tecido esponjoso em manga 'Tommy Aktins': transformações químicas e bioquímicas no mesocarpo durante o armazenamentoLima, Luiz Carlos de Oliveira
6-Dec-2013Use of refrigeration in the conservation of black raspberries Rubus niveusMaro, Luana Aparecida Castilho; Pio, Rafael; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Abreu, Celeste Maria Patto; Guedes, Mayara Neves Santos; Patto, Leonardo Silva