Navegando por Autor Paula, Marielle Maria de Oliveira

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 5 a 10 de 10 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2019Protein concentrates obtained from pig by-products using pH-shifting technique: a preliminary studyCosta, Claudine Garcia Chaves da; Paula, Marielle Maria de Oliveira; Massingue, Armando Abel; Torres Filho, Robledo de Almeida; Ramos, Eduardo Mendes; Carneiro, João de Deus de Souza
27-Abr-2018Qualidade tecnológica e sensorial de apresuntados elaborados com carnes PSE e RFN e diferentes concentrações de salPaula, Marielle Maria de Oliveira
Nov-2020Rabbit as sustainable meat source: carcass traits and technological quality of meat and of mechanically deboned meatPaula, Marielle Maria de Oliveira; Bittencourt, Márcia Teixeira; Oliveira, Thales Leandro Coutinho de; Bueno, Lethícia Olímpio; Rodrigues, Lorena Mendes; Soares, Elizânia Ribeiro; Machado, Luiz Carlos; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Mar-2021Restructured fish cooked ham: effects of the use of carrageenan and transglutaminase on textural propertiesAlves, Maysa Costa; Paula, Marielle Maria de Oliveira; Costa, Claudine Garcia Chaves da; Sales, Luanna Aparecida; Lago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
2019Technological and sensory characteristics of hamburgers added with chia seed as fat replacerPaula, Marielle Maria de Oliveira; Silva, Juliana Resende Gonçalves; Oliveira, Karoliny Lamas de; Massingue, Armando Abel; Ramos, Eduardo Mendes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Silva, Henriques Louzada; Silva, Vanessa Riani Olmi
Jun-2020Temporal dominance of sensations and check-all-that-apply analysis of restructured cooked hams elaborated with different salt content and pork quality meatsPaula, Marielle Maria de Oliveira; Massingue, Armando Abel; Moura, Ana Paula Rocha de; Carneiro, João de Deus Souza; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes