Navegando por Autor Pimenta, Carlos José

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 5 a 24 de 43 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jan-2022Benefits of Coffee Consumption for Human Health: An OverviewPereira, Jéssica Petrine Castro; Pereira, Fernanda Aparecida Castro; Pimenta, Carlos José
Fev-2016Breaded from nile tilapia (Oreochromis niloticus): effect of addition from different concentrations of mechanically separated meat and cooking methods on its qualityOliveira, Roseane Maria Evangelista; Lago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Carlos José; Reis, Tatiana Abreu; Nogueira, Isabela Emilioreli; Santos, Heloisa Oliveira dos; Pimenta, Maria Emília de Souza Gomes
Jul-2018Challengs in coffee quality: cultural, chemical and microbiological aspectsPimenta, Carlos José; Angélico, Caroline Lima; Chalfoun, Sára Maria
Jun-2006Characterization of acid silage obtained from tilapia filleting wastes (Oreochromis niloticus) during storagePimenta, Carlos José; Orlandi, Raphael Evangelista; Araújo, Bárbara Lemes Outeiro; Rodrigues, Theo Mendonça; Torres, Luciana Marques; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes
Abr-2020Characterization of macadamia oil (Macadamia integrifolia) obtained under different extraction conditionsRibeiro, Ana Paula Lima; Haddad, Felipe Furtini; Tavares, Talita de Sousa; Magalhães, Kassiana Teixeira; Pimenta, Carlos José; Nunes, Cleiton Antônio
30-Abr-2015Composição microbiana e ocratoxina a no café (Coffea arabica L.) submetido a diferentes tempos de espera antes da secagemPimenta, Carlos José; Vilela, Evódio Ribeiro
Set-2015Desempenho e rendimento de carcaça de suínos na fase de terminação, recebendo dietas com diferentes níveis de ractopaminaLeal, Renato Silva; Mattos, Bruno Olivetti de; Cantarelli, Vinícius de Souza; Carvalho, Guilherme Cleto de; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Pimenta, Carlos José
30-Abr-2015Desempenho produtivo e digestibilidade pela tilápia do NILO (Oreochromis niloticus Linnaeus, 1758) alimentada com dietas suplementadas com níveis crescentes de silagem ácida de pescadoPimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Oliveira, Marinez Moraes de; Logato, Priscila Vieira Rosa; Pimenta, Carlos José; Freato, Thiago Archangelo
Nov-2020Desnaturação proteica: importâncias na indústria de laticíniosBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana; Pimenta, Carlos José
18-Abr-2012Development and description of light functional dulce de leche with coffeeGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Leão, Maria Helena Miguez da Rocha; Pimenta, Carlos José; Ferreira, Larissa de Oliveira; Ferreira, Eric Batista
30-Abr-2015Digestibilidade e desempenho de alevinos de tilápia do nilo (Oreochromis Niloticus) alimentados com dietas contendo diferentes níveis de silagem ácida de pescadoOliveira, Marinez Moraes de; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Pimenta, Carlos José; Camargo, Antonio Cleber da Silva; Fiorini, João Evangelista; Logato, Priscila Vieira Rosa
Mar-2021Do consumers perceive sensory differences by knowing information about coffee quality?Bemfeito, Carla Martino; Guimarães, Angélica Sousa; Oliveira, Alberto Lima de; Andrade, Bruna Fernandes; Paula, Luiza Maria Amaral Frossard de; Pimenta, Carlos José
3-Abr-2012Doce de leite light funcional com café: um estudo de mercadoGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Rocha-Leão, Maria Helena M.; Pimenta, Carlos José; Tavares, Lucas Silveira; Mendes, Juliana Farinassi; Ferreira, Eric Batista
Jan-2022Effect of natural and synthetic antioxidants on oxidation and storage stability of mechanically separated tilapia meatAlexandre, Ana Cláudia Silveira; Albergaria, Francielly Corrêa; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Fernandes, Luíza Aparecida Carneiro; Gomes, Maria Emília de Sousa; Pimenta, Carlos José
Mar-2022Encapsulation of coffee silverskin extracts by foam mat drying and comparison with powders obtained by spray drying and freeze-dryingVimercati, Wallaf Costa; Araújo, Cintia da Silva; Macedo, Leandro Levate; Correa, Jefferson Luiz Gomes; Pimenta, Carlos José
Ago-2022Encapsulation of phenolic and antioxidant compounds from spent coffee grounds using spray-drying and freeze-drying and characterization of dried powdersAraújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa; Macedo, Leandro Levate; Saraiva, Sérgio Henriques; Teixeira, Luciano José Quintão; Costa, Joyce Maria Gomes da; Pimenta, Carlos José
Jun-2021Evaluation of chemical properties of intact green coffee beans using near-infrared spectroscopyMacedo, Leandro Levate; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa; Hein, Paulo Ricardo Gherardi; Pimenta, Carlos José; Saraiva, Sérgio Henriques
22-Jan-2014Fish filleting residues for enrichment of wheat bread: chemical and sensory characteristicsBastos, Sabrina Carvalho; Tavares, Tássia; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Leal, Renato; Fabrício, Luís Felipe; Pimenta, Carlos José; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Out-2018Fish sausages prepared with inclusion of Nile tilapia minced: correlation between nutritional, chemical, and physical propertiesLago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Aoki, Isabela Emiliorelli; Figueiredo, Aline de Fátima; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pimenta, Carlos José
Mar-2022Optimal extraction condition for the recovery of bioactive compounds and antioxidants from coffee silverskinVimercati, Wallaf Costa; Araújo, Cintia da Silva; Macedo, Leandro Levate; Pimenta, Carlos José