Navegando por Autor Pinheiro, A. C. M.

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Data do documentoTítuloAutor(es)
Abr-2019Development and physical-chemical properties of pectin film reinforced with spent coffee grounds by continuous castingMendes, J. F.; Martins, J. T.; Manrich, A.; Sena Neto, A. R.; Pinheiro, A. C. M.; Mattoso, L. H. C.; Martins, M. A.
Mai-2010Elaboração de queijo petit suisse sabor morango de baixo valor calóricoSouza, V. R.; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, A. C. M.; Pinto, S. M.; Carvalho, L. P.; Menezes, C. C.
30-Abr-2012Espectroscopia no infravermelho médio e análise sensorial aplicada à detecção de adulteração de café torrado por adição de cascas de caféTavares, K. M.; Pereira, R. G. F. A.; Nunes, C. A.; Pinheiro, A. C. M.; Rodarte, M. P.; Guerreiro, M. C.
2011Evaluation of the acceptability, nutrition and labelling characteristics of different brands of yogurtCarneiro, J. D. S.; Menezes, C. C.; Pinto, S. M.; Cláudio, M. A.; Borges, A.; Pinheiro, A. C. M.
6-Set-2013Heating on the volatile composition and sensory aspects of extra-virgin olive oilNunes, C. A.; Souza, V. R. de; Corrêa, S. C.; Silva, M. C. C.; Bastos, S. C.; Pinheiro, A. C. M.
Out-2014Multiple time-intensity analysis and temporal dominance of sensations of chocolate dairy dessert using prebiotic and different high-intensity sweetenersMorais, E. C.; Pinheiro, A. C. M.; Nunes, C. A.; Bolini, H. M. A.
18-Mai-2012Relating consumer acceptance to descriptive attributes by three-way external preference mapping obtained by parallel factor analysis (PARAFAC)Nunes, C. A.; Bastos, S. C.; Pinheiro, A. C. M.; Pimenta, C. J.; Pimenta, M. E. S. G.