Navegando por Autor Pinheiro, Ana Carla Marques

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 35 a 54 de 75 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
1-Out-2015Microbiological diversity associated with the spontaneous wet method of coffee fermentationEvangelista, Suzana Reis; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso; Silva, Cristina Ferreira; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
Jun-2016Microparticulated salts mix: an alternative to reducing sodium in shoestring potatoesRodrigues, Daniela Maria; Souza, Vanessa Rios de; Mendes, Juliana Farinassi; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Dez-2016Miracle fruit: an alternative sugar substitute in sour beveragesRodrigues, Jéssica Ferreira; Andrade, Rafaela da Silva; Bastos, Sabrina Carvalho; Coelho, Sandra Bragança; Pinheiro, Ana Carla Marques
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para abacaxi ‘pérola’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para laranja ‘Pera Rio’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melancia ‘crimson sweet’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para melão ‘amarelo’Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Ezequiel Malfi tano de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Modelo preditivo de aceitação sensorial e padrão mínimo de qualidade para uva ‘niágara’Lago, Rafael Carvalho do; Corrêa, Síntia Carla; Batista, Marisa do Carmo Marques; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Almeida, Gustavo Costa de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2018Multiple-sip temporal dominance of sensations associated with acceptance test: a study on special beersSimioni, Síntia Carla Corrêa; Ribeiro, Michele Nayara; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
15-Out-2012Multivariate approaches for optimization of the acceptance: optimization of a brazilian cerrado fruit jam using mixture design and parallel factor analysisSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Thais Lomônaco Teodoro; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2015Optimization of low sodium salts mix for shoestring potatoesPereira, Heverton Carrara; Souza, Vanessa Rios de; Azevedo, Natália Csizmar; Rodrigues, Daniela Maria; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
2012Optimization of sweet guava (Psidium guajava, L) using the acceptance test, response surface methodology and preference mapMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Letícia Fernandes de
Dez-2017Order and session size effects on treatment discrimination: case study liking for dulce de lecheRodrigues, Jéssica Ferreira; Silveira, Andreza Pereira Lage da; Bueno Filho, Júlio Silvio de Sousa; Souza, Vanessa Rios de; Silva, André Barbosa Ventura da; Pinheiro, Ana Carla Marques
Jul-2009Perfil de textura de labneh (iogurte grego)Ramos, Thaís de Melo; Gajo, Adriano Alvarenga; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinheiro, Ana Carla Marques
Nov-2012Physico-chemical and microbiological characterization of corn and rice ‘calugi’ produced by Brazilian Amerindian peopleEvangelista, Suzana Reis; Silva, Cristina Ferreira; Miguel, Maria Gabriela Pedrozo da Cruz; Cordeiro, Cecília de Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques; Duarte, Whasley Ferreira; Schwan, Rosane Freitas
28-Fev-2012Physicochemical and sensory changes in aged sugarcane spirit submitted to filtering with activated carbon filterDuarte, Felipe Cimino; Cardoso, Maria das Graças; Pinheiro, Ana Carla Marques; Santiago, Wilder Douglas; Carvalho, Leonardo Luna de
Ago-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
12-Ago-2014Pós-colheita de bananas `Maçã` submetidas ao 1-MCPPinheiro, Ana Carla Marques
28-Jul-2014Prediction of the sensory acceptance of fruits by physical and physical-chemical parameters using multivariate modelsCorrêa, Síntia Carla; Pinheiro, Ana Carla Marques; Siqueira, Heloísa Elias; Carvalho, Ezequiel Malfitano; Nunes, Cleiton Antônio; Vilas Boas, Eduardo Valerio de Barros
Abr-2021Preference Sorting as a tool for Dulce de Leches' drivers of liking determinationRodrigues, Jéssica Ferreira; Souza, Vanessa Rios de; Amorim, Isabel de Sousa; Lima, Renato Ribeiro; Freitas, Mônica Queiroz; Esnerino, Erick Almeida; Cruz, Adriano Gomes da; Pinheiro, Ana Carla Marques