Browsing by Author Pinto, Sandra Maria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 40 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Influência da marca e da embalagem de requeijão cremoso no comportamento dos consumidoresHaddad, Felipe Furtini; Ramos, Fernanda de Melo; Bastos, Rejiane Avelar; Pinto, Sandra Maria; Carneiro, João de Deus Souza
14-Feb-2012Influência do pH nas características físico-químicas e sensoriais de frozen yogurt de morangoPereira, Gustavo das Graças; Rafael, Leonardo Mesquita; Gajo, Adriano Alvarenga; Ramos, Thaís de Melo; Pinto, Sandra Maria; Resende, Jaime Vilela de; Abreu, Luiz Ronaldo de
Nov-2011Informação nutricional e influência de atributos sensoriais na aceitação de leites fermentados comerciaisAzevedo, Viviane M.; Pereira, Cristina Guimarães; Santos, Gabriella; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
2013Melamina: riscos de contaminação em produtos lácteos e a influência na saúde dos consumidoresDomingo, Elisângela do Carmo; Tireli, Aline Auxiliadora; Nunes, Cleiton Antônio; Pinto, Sandra Maria
6-Nov-2013Melamine detection in milk using vibrational spectroscopy and chemometrics analysis: a reviewDomingo, Elisângela; Tirelli, Aline Auxiliadora; Nunes, Cleiton Antonio; Guerreiro, Mario César; Pinto, Sandra Maria
2017Milk quality and financial management at different scales of production on dairy farms located in the south of Minas Gerais state, BrazilPaixão, Marcel Gomes; Lopes, Marcos Aurélio; Costa, Geraldo Márcio da; Souza, Guilherme Nunes de; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinto, Sandra Maria
Jul-2016Parâmetros industriais da produção de doce de leiteOliveira, Ana Carolina Paiva de; Pinto, Sandra Maria; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Abreu, Luiz Ronaldo
Jul-2009Perfil de textura de labneh (iogurte grego)Ramos, Thaís de Melo; Gajo, Adriano Alvarenga; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinheiro, Ana Carla Marques
30-Apr-2015Perfil dos ácidos graxos de “manteigas garrafa” produzidas na região de Salinas – Minas GeraisClemente, Maria das Graças; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinto, Sandra Maria; Rezende, Creuza Pedroso Amaral
Aug-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Apr-2020Physicochemical, rheological, microbiological and sensory properties of newly developed coffee flavored kefirVimercati, Wallaf Costa; Araújo, Cintia da Silva; Macedo, Leandro Levate; Macedo, Leandro Levate; Fonseca, Hugo Calixto; Guimarães, Jéssica Sousa; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinto, Sandra Maria
2019Prevalence and antibiotic resistance of Staphylococcus aureus and Streptococcus agalactiae in family-owned dairy herds in the state of Minas Gerais, BrazilMesquita, Alan Andrade; Costa, Geraldo Marcio da; Pinto, Sandra Maria; Borges, Jerry Carvalho; Custódio, Dircéia Aparecida da Costa; Silva, Delcio Bueno da
27-Feb-2019Produção e composição química do leite de vacas holandesas no início da lactação alimentadas com diferentes fontes de lipídeosPinto, Sandra Maria
13-Apr-2012Qualidade higiênico-sanitária do leite cru em três mesorregiões de Minas GeraisRezende, Elisa de Souza Junqueira; Pinto, Sandra Maria; Pereira, José Luiz de Andrade Rezende; Labigalini, Isabella
28-Mar-2012Qualidade microbiológica de doces de leite comercializados no Sul de Minas GeraisOliveira, Andréa Resende Costa de; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Abreu, Priscilla Silva de; Ferreira, Larissa de Oliveira; Domiciniano, Débora; Pinto, Sandra Maria
15-Jan-2015Rapid extraction of melamine in powdered milk for direct electrospray ionization tandem mass spectrometry analysisDomingo, Elisângela do Carmo; Tireli, Aline Auxiliadora; Nunes, Cleiton Antonio; Batista, Alexandre Vieira; Guerreiro, Mário César; Pinto, Sandra Maria
Jul-2015Socioeconomic and technical assistance factors related to total bacteria count and somatic cell count of milk from bulk tanks in southern Minas Gerais State, BrazilPaixão, Marcel Gomes; Souza, Guilherme Nunes de; Lopes, Marcos Aurélio; Costa, Geraldo Márcio da; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pinto, Sandra Maria
Oct-2017Storage time effect on ‘Dulce de leche’ characteristics with coffee and wheyRocha, Larissa de Oliveira Ferreira; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pimenta, Carlos José
2013Thermal conductivity of milk with different levels of moisture and fat: experimental measures and prediction modelsPereira, Cristina Guimarães; Resende, Jaime Vilela de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
Aug-2019Utilization of bedded cattle confinement for organic manure of maize cropMota, Vania Corrêa; Andrade, Ednilton Tavares de; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Leite, Daniel Furtado