Navegando por Autor Queiroz, Fabiana

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 8 a 27 de 41 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Nov-2020Desnaturação proteica: importâncias na indústria de laticíniosBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana; Pimenta, Carlos José
28-Fev-2012Determination of bioactive compounds, antioxidant activity and chemical composition of Cerrado Brazilian fruitsSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
30-Jan-2014Determination of the bioactive compounds, antioxidant activity and chemical composition of Brazilian blackberry, red raspberry, strawberry, blueberry and sweet cherry fruitsSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
28-Abr-2011Efeito de aditivos sobre a cor durante o armazenamento de doces de umbu (Spondias tuberosa arr. Câmara) verde e maduroBorges, Soraia Vilela; Martins, Maria Lúcia Almeida; Mesquita, Karina Scatolino; Queiroz, Fabiana; Cavalcanti, Nilton de Brito
Nov-2020Efeito do forneamento e resfriamento em barras de cereais elaboradas com resíduos de uva e de jabuticabaBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Roberta Hipólito; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana
Out-2020Efeito do tempo e da temperatura nas características físicas de doces mistos dietéticos e funcionais de frutas do cerradoBrandão, Telma Melo; Vieira, Mariele Antunes; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Santos, Hellen Vidal; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela
2021Effect of botanical origin on stability and crystallization of honey during storageSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Alves, Nathila Angela; Lago, Amanda Maria Teixeira; Silva, Sérgio Henrique; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
7-Jun-2011Effect of different ingredients contents on physical, physicochemical and sensory properties of the creamy banana marmalade cv. ‘nanica’ (Musa cavendishii)Pereira, Patricia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Borges, Soraia Vilela; Figueiredo, Luisa Pereira; Valente, Wanderson Alexandre; Dias, Marali Vilela; Queiroz, Fabiana
Mai-2022Effect of different types of sugar on guava jams’ physical, physicochemical, and sensory propertiesSalgado, Derlyene Lucas; Oliveira, Érica Resende de; Andrade, Luan Alberto; Guimaraes, Karina Carvalho; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Ribeiro, Alline Emannuele Chaves; Queiroz, Fabiana; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
Mar-2014Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in BrazilSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
31-Jul-2012Extracts from the leaves of Piper piscatorum (Trel. Yunc.) obtained by supercritical extraction of with CO 2 , employing ethanol and methanol as co-solventsPimentel, Flávio A.; Cardoso, Maria das G.; Guimarães, Luiz G.L.; Queiroz, Fabiana; Barbosa, Luiz C.A.; Morais, Augusto R.; Nelson, David L.; Andrade, Milene A.; Zacaroni, Lidiany M.; Pimentel, Sônia Maria N.P.
5-Out-2012Foam mat drying of tomato pulpFernandes, Regiane Victória de Barros; Queiroz, Fabiana; Botrel, Diego Alvarenga; Rocha, Vitangela Vieira R; Lima, Carla Ferreira de; Souza, Vívian Raquel de
2018Fruits from the Brazilian Cerrado region: physico-chemical characterization, bioactive compounds, antioxidant activities, and sensory evaluationSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Campos, Letícia Gabrielle; Queiroz, Fabiana
2019Green coffee (Coffea arabica) and its residual biomass: characterization for the industrial approachOliveira, Erica Resende; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Santos, Paula Ribeiro; Queiroz, Fabiana
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
6-Nov-2012Influence of process parameters on the color and texture of passion fruit albedo preserved in syrupFigueiredo, Luisa Pereira; Dias, Marali Vilela; Valente, Wanderson Alexandre; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Queiroz, Fabiana
30-Jul-2015Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivarsSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
31-Mar-2011Influência da temperatura sobre as alterações físicas, físico-químicas e químicas de geleia da casca de banana (Musa spp.) Cv. Prata durante o armazenamentoDias, Cynthia Savassi; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar: the effect of bodying agentsFarias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2018Mixed fruit juices from Cerrado: optimization based on sensory properties, bioactive compounds and antioxidant capacityEvangelista, Maria Cecília; Schiassi, Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Vanessa Rios de; Meles, Juliana dos Santos; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana