Navegando por Autor Resende, Jaime Vilela de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 34 a 53 de 70 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020How freezing methods affect the sensory profile of pasteurized and unpasteurized mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2020Impact of processing, packages, and storage on quality of mangaba (Hancornia speciosa Gomes) jellyZitha, Elídio Zaidine Maurício; Machado, Patrícia da Silva; Junqueira, Luciana Affonso; João, Esperança Cativa Baptista; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Induction of crystallization influences the retention of volatile compounds in freeze-dried marolo pulpBezerra, Tânia Sulamytha; Pereira, Cristina Guimarães; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de
Jul-2022Influence of hemicellulose content and cellulose crystal change on cellulose nanofibers propertiesDias, Matheus Cordazzo; Zidanes, Uasmim Lira; Martins, Caio Cesar Nemer; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Damásio, Renato Augusto Pereira; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Belgacem, Mohamed Naceur; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Ferreira, Saulo Rocha
3-Mai-2011Influence of the partial substitution of skim milk powder for soy extract on ice cream structure and qualityPereira, Gustavo das Graças; Resende, Jaime Vilela de; Abreu, Luiz Ronaldo de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Perrone, Italo Tuler
14-Fev-2012Influência do pH nas características físico-químicas e sensoriais de frozen yogurt de morangoPereira, Gustavo das Graças; Rafael, Leonardo Mesquita; Gajo, Adriano Alvarenga; Ramos, Thaís de Melo; Pinto, Sandra Maria; Resende, Jaime Vilela de; Abreu, Luiz Ronaldo de
Mar-2018Infrared (IR) thermography applied in the freeze-drying of gelatin model solutions added with ethanol and carrier agentsGonçalves, Bárbara Jordana; Lago, Amanda Maria Teixeira; Machado, Amanda Alvarenga; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
Out-2017Infrared thermography as a complementary tool for the evaluation of heat transfer in the freezing of fruit juice model solutionsPereira, Cristina Guimarães; Ramaswamy, Hosahalli S.; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Resende, Jaime Vilela de
Dez-2021Infrared-assisted freeze-drying (IRFD) of açai puree: Effects on the drying kinetics, microstructure and bioactive compoundsOliveira, Natália Leite; Silva, Sérgio Henrique; Figueiredo, Jayne de Abreu; Norcino, Lais Bruno; Resende, Jaime Vilela de
Jan-2014Investigação microscópica da estrutura do leite adicionado de polissacarídeosCosta, Fabiano Freire; Resende, Jaime Vilela de; Abreu, Luiz Ronaldo de
Set-2018Measurement of water activities of foods at different temperatures using biospeckle laserSilva, Sergio Henrique; Lago, Amanda Maria Teixeira; Rivera, Fernando Pujaico; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Braga, Roberto Alves; Resende, Jaime Vilela de
2023Microencapsulation of β-carotene using barley residue proteins from beer waste as coating materialMeira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Morais, Larissa Carolina de; Figueiredo, Jayne de Abreu; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Botrel, Diego Alvarenga; Resende, Jaime Vilela de
31-Out-2009Microstructural changes of frozen strawberries submitted to pre-treatments with additives and vacuum impregnationReno, Marciu José; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
2018Mixed fruit juices from Cerrado: optimization based on sensory properties, bioactive compounds and antioxidant capacityEvangelista, Maria Cecília; Schiassi, Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Vanessa Rios de; Meles, Juliana dos Santos; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de
Out-2022Performance of pseudo-specific cryogel in lysozyme purification from chicken egg whiteMeira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Silva, Richard Marins da; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Minim, Luis Antônio; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Resende, Jaime Vilela de
2020Preparation of mesoporous activated carbon from defective coffee beans for adsorption of fresh whey proteinsBatista, Giovanni Aleixo; Silva, Maria Letícia Martins; Gomes, Willian de Paula; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Mól, Paula Chequer Gouveia; Resende, Jaime Vilela de; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Soares, Jenaina Ribeiro
Out-2009Preservação de abacaxis congelados por impregnação a vácuo de pectina e propionato de cálcioCruvinel, Rafael Souza Ribeiro; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de; Cirillo, Marcelo Ângelo
Ago-2021Production, stability study, particles size distribution and rheological behavior of oil-in-water systems based on whey proteinsPena, Mariana Gavioli dos Reis; Coelho, Marta de Oliveira; Xavier, Saulo Barreto; Haratani, Flávio Yukio Mendes; Resende, Jaime Vilela de; Giarola, Tales; Junqueira, Luciana; Costa, Fabiano Freire
Out-2010Qualidade do pequi submetido ao cozimento após congelamento por diferentes métodos e tempos de armazenamentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de; Vilas Boas, Brígida Monteiro