Browsing by Author Resende, Jaime Vilela de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 22 to 35 of 35 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2010Qualidade do pequi submetido ao cozimento após congelamento por diferentes métodos e tempos de armazenamentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de; Vilas Boas, Brígida Monteiro
2010Qualidade dos frutos do pequizeiro submetidos a diferentes tempos de cozimentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de Lima; Vilas Boas, Brígida Monteiro
30-Apr-2015Qualidade dos frutos do pequizeiro submetidos a diferentes tempos de cozimentoGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de; Machado, Andrelisa Lina de Lima; Vilas Boas, Brígida Monteiro
13-Dec-2018Redução de danos de congelamento em frutos de melão (Cocumes melo L. Inodorus) utilizando substâncias crioprotetoras de concentrações e origens diversasResende, Jaime Vilela de
Jun-2016Rheological and thermal properties of selected brazilian honeys from various floral originsSilva, Vanelle Maria da; Carvalho, Larissa Andrade de; Torres Filho, Robledo de Almeida; Resende, Jaime Vilela de
2018Rheological behavior and stability of emulsions obtained from Pereskia aculeata Miller via different drying methodsJunqueira, Luciana Affonso; Amaral, Tatiana Nunes; Oliveira, Natália Leite; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
2017Rheological properties of selected Brazilian honeys as a function of temperature and soluble solid concentrationSilva, Vanelle Maria da; Torres Filho, Robledo de Almeida; Resende, Jaime Vilela de
Jun-2016Stability and microstructure of freeze-dried guava pulp (Psidium guajava L.) with added sucrose and pectinConceição, Márcia Cavalcante; Fernandes, Tatiana Nunes; Resende, Jaime Vilela de
2018The effect of pasteurization, freezing and prolonged storage on volatile compounds of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
29-Jan-2010The effects of added sugars and alcohols on the induction of crystallization and the stability of the freeze-dried peki (Caryocar brasiliense Camb.) Fruit pulpsAlves, Cibele Cristina de Oliveira; Resende, Jaime Vilela de; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Cruvinel, Rafael Souza Ribeiro
17-Feb-2014Thermal and microstructural stability of a powdered gum derived from Pereskia aculeata Miller leavesConceição, Márcia Cavalcante; Junqueira, Luciana Affonso; Silva, Karen Cristina Guedes; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
14-Feb-2011Thermal Conductivity Measurements and Predictive Models for Frozen Guava and Passion Fruit PulpsPrado, M. E. T.; Resende, Jaime Vilela de; Pereira, Gustavo das Graças; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pereira, C. G.
2013Thermal conductivity of milk with different levels of moisture and fat: experimental measures and prediction modelsPereira, Cristina Guimarães; Resende, Jaime Vilela de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
Feb-2016Using infrared thermography to evaluate the injuries of cold-stored guavaGonçalves, Bárbara Jordana; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pereira, Daniele Fernanda; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de