Navegando por Autor Resende, Mario Lúcio Vilela

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 2 a 5 de 5 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
Ago-2020Development and validation of chromatographic methods to quantify organic compounds in green coffee (Coffea arabica) beansSantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Caetano, Alex Rodrigues; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
Fev-2015Essential oil of cymbopogon flexuosus, vernonia polyanthes and potassium phosphite in control of bean anthracnoseSilva, Jhonata Lemos da; Souza, Paulo Estevão de; Alves, Eduardo; Pinto, Jose Eduardo Brasil Pereira; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela; Freitas, Marcelo Loran Oliveira; Andrade, Camila Cristina Lage de; Resende, Mario Lúcio Vilela
25-Ago-2022Potential of Pseudomonas and Trichoderma from the Brazilian Amazon as biocontrol agents against the wheat blast diseasePereira, Maikon Richer de Azambuja; Moreira, Silvino Intra; Silva, Abimael Gomes da; Nunes, Tiago Calves; Vicentini, Samara Nunes Campos; Silva, Davi Prata da; Silveira, Patrícia Ricardino da; Oliveira, Tamiris Yoshie Kiyama de; Silva, Tatiane Carla; Botelho, Deila Magna dos Santos; Resende, Mario Lúcio Vilela; Ceresini, Paulo Cezar
Jun-2020Standardization of an analytical method to quantify ochratoxin A in green coffee beans by high performance liquid chromatographySantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela