Navegando por Autor Santiago, Wilder Douglas

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 49 a 54 de 54 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
Ago-2014Removal of copper in cachaças using claysDuarte, Felipe Cimino; Cardoso, Maria das Graças; Magriotis, Zuy Maria; Santiago, Wilder Douglas; Mendonça, João Guilherme Pereira; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar
8-Out-2021Resistance of genotypes and defence compounds against bacterial halo blight of coffeeMartins, Stéfanny Araújo; Resende, Mário Lúcio Vilela de; Monteiro, Ana Cristina Andrade; Santiago, Wilder Douglas; Vasconcelos, Victor Augusto Maia; Reichel, Tharyn; Pereira, Matheus Henrique Brito; Botelho, Deila Magna dos Santos
2017Response surface optimization of SPME extraction conditions for the analysis of volatile compounds in Brazilian sugar cane spirits by HS‐SPME-GC-MSZacaroni, Lidiany Mendonça; Sales, Priscila Ferreira de; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Nelson, David Lee
Jun-2020Standardization of an analytical method to quantify ochratoxin A in green coffee beans by high performance liquid chromatographySantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
2016Sugarcane bagasse performance in copper adsorption of pot still cachaçaMachado, Ana Maria de Resende; Cardoso, Maria das Graças; Duarte, Felipe Cimino; Anjos, Jeancarlo Pereira; Zacaroni, Lidiany Mendonça; Santiago, Wilder Douglas
2013Teores de carbamato de etila e composição fenólica no processo de produção e no envelhecimento de cachaça em tonéis de carvalho (Quercus sp) e amburana (Amburana cearensis)Santiago, Wilder Douglas