Navegando por Autor Souza, Vanessa Rios de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 18 a 37 de 63 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Efeito da concentração de gordura nas propriedades físicas, químicas e sensoriais do queijo petit suisse elaborado com retenção de soroSouza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Souza, Alisson Borges de; Stephani, Rodrigo
2021Effect of botanical origin on stability and crystallization of honey during storageSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Alves, Nathila Angela; Lago, Amanda Maria Teixeira; Silva, Sérgio Henrique; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
10-Mai-2022Effect of metal salts on high-voltage atmospheric cold plasma-induced polymerization of acrylamideHood, Christine; Souza, Vanessa Rios de; Keener, Kevin; Marangoni, Alejandro G.; Illera, Alba E.; Pensini, Erica
Mar-2014Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in BrazilSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2018Fruits from the Brazilian Cerrado region: physico-chemical characterization, bioactive compounds, antioxidant activities, and sensory evaluationSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Campos, Letícia Gabrielle; Queiroz, Fabiana
Nov-2017Hybrid cultivars of pear in subtropics regions: processing ability in the form of jellyCuri, Paula Nogueira; Bisi, Rayane Barcelos; Salgado, Derlyene Lucas; Barbosa, Caio Morais de Alcântara; Pio, Rafael; Souza, Vanessa Rios de
2023Influence of different types of sugar: “Batum” raspberry jelly and juice processing in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Silva, Alexandre Dias da; Pio, Rafael; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Rossi, Maíra Ferreira de Melo; Souza, Vanessa Rios de
Jul-2017Influence of different types of sugars in physalis jelliesCuri, Paula Nogueira; Carvalho, Cynara dos Santos; Salgado, Derlyene Lucas; Pio, Rafael; Pasqual, Moacir; Souza, Filipe Bittencourt Machado de; Souza, Vanessa Rios de
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
Dez-2019Influence of microwave processing on the bioactive compounds, antioxidant activity and sensory acceptance of blackberry jellyCuri, Paula Nogueira; Salgado, Derlyene Lucas; Mendonça, Kamila; Pio, Rafael; Ferreira, Jefferson Luiz Gomes; Souza, Vanessa Rios de
30-Jul-2015Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivarsSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2017Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserveMesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Menezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques
Jun-2016Influence of subtropical region strawberry cultivars on jelly characteristicsCuri, Paula Nogueira; Tavares, Bruna de Sousa; Almeida, Aline Botelho de; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Souza, Vanessa Rios de
2022Microbiological inactivation by ultrasound in liquid productsNunes, Bruna Vieira; Silva, Cristiane Nunes da; Bastos, Sabrina Carvalho; Souza, Vanessa Rios de
Jun-2016Microparticulated salts mix: an alternative to reducing sodium in shoestring potatoesRodrigues, Daniela Maria; Souza, Vanessa Rios de; Mendes, Juliana Farinassi; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar: the effect of bodying agentsFarias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2018Mixed fruit juices from Cerrado: optimization based on sensory properties, bioactive compounds and antioxidant capacityEvangelista, Maria Cecília; Schiassi, Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Vanessa Rios de; Meles, Juliana dos Santos; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
Mar-2018Multiple-sip temporal dominance of sensations associated with acceptance test: a study on special beersSimioni, Síntia Carla Corrêa; Ribeiro, Michele Nayara; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
15-Out-2012Multivariate approaches for optimization of the acceptance: optimization of a brazilian cerrado fruit jam using mixture design and parallel factor analysisSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Thais Lomônaco Teodoro; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
Nov-2020Optimising a stevia mix by mixture design and napping: a case study with high protein plain yoghurtRibeiro, Michele Nayara; Rodrigues, Daniela Maria; Rocha, Renata Abadia Reis; Silveira, Letícia Rodrigues; Condino, João Paulo Ferreira; Júnior, Arlindo Curzi; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio