Navegando por Assunto Organic acids

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 26  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Antioxidant activity, anthocyanins and organic acids content of grape juices produced in Southwest of Minas Gerais, BrazilVilas Boas, Ana Carolina; Henrique, Paôla de Castro; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Decarlos Neto, Antônio
Jan-2016Atividade antioxidante e fenólicos totais em blends de sucos de uvas americanas produzidas no sudoeste de Minas GeraisVilas Boas, Ana Carolina; Henrique, Paôla de Castro; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Decarlos Neto, Antônio; Nassur, Rita De Cássia Mirela Resende; Lima, Rafaella Araújo Zambaldi
2015Ácido cítrico e fósforo no desenvolvimento e estado nutricional de mudas de caféLemos, Vinícius Teixeira; França, André Cabral; Silva, Enilson de Barros; Marinho, Renan Luís da Silva; Franco, Miguel Henrique Rosa; Avellar, Moisés de; Freitas, Ana Flávia de; Reis, Lílian Alves de Carvalho; Corrêa, Juliano Miari; Carvalho, Gladyston Rodrigues
17-Nov-2015Ácido cítrico via solo e seus efeitos na nutrição do cafeeiroLemos, Vinícius Teixeira
2020Benzoic acid combined with essential oils can be an alternative to the use of antibiotic growth promoters for piglets challenged with E. coli F4Rodrigues, Leticia Mendonça; Lima Neto, Túlio Otávio de Araújo; Garbossa, Cesar Augusto Pospissil; Martins, Claudia Cassimira da Silva; Garcez, Dino; Alves, Laya Kannan Silva; Abreu, Márvio Lobão Teixeira de; Ferreira, Rony Antonio; Cantarelli, Vinícius de Souza
2021Biosynthesis of propionic acid using whey and calcium carbonate by mixed culture of Propionibacterium freundenreichii ATCC 6207 and Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Meira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Torres, Dina Luz Hernández; Abreu, Luiz Ronaldo de; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2017Biotechnological applications of coffee processing by-productsHikichi, Suzana Eda; Andrade, Rafaela P.; Dias, Eutáquio Souza; Duarte, Whasley Ferreira
2013Coeficiente de distribuição do inseticida tiametoxam na fração mineral de solos sob efeito de ácidos orgânicos mono, di e tricarboxílicosCarvalho, Samara Andrade; Lima, José Maria de; Curi, Nilton; Silva, Carlos Alberto; Toledo, João Paulo Vaz Floriano; Soares, Flávia Villela
9-Jun-2020Desenvolvimento de farinha de araruta fermentada por grãos de kefirSouza, Beatriz Lourdes de
Ago-2020Development and validation of chromatographic methods to quantify organic compounds in green coffee (Coffea arabica) beansSantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Caetano, Alex Rodrigues; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
Nov-2020Development of arrowroot flour fermented by kefir grainsSouza, Beatriz Lourdes de; Guedes, Karina Teixeira Magalhães; Lemos, Paulo Vitor França; Maciel, Leonardo Fonseca; Dias, Disney Ribeiro; Druzian, Janice Izabel; Schwan, Rosane Freitas
30-Abr-2015Disponibilidade de fósforo em função das adições de calagem e de um bioativador do soloTirloni, Carolina; Vitorino, Antonio Carlos Tadeu; Novelino, José Oscar; Tirloni, Diogo; Coimbra, Daiana Silva
Set-2022Dominant microbial communities and biochemical profile of pulped natural fermented coffees growing in different altitudesMartinez, Silvia Juliana; Bressani, Ana Paula Pereira; Simão, João Batista Pavesi; Pylro, Victor Satler; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
2019Effect of bacterial and yeast starters on the formation of volatile and organic acid compounds in coffee beans and selection of flavors markers precursors during wetMartinez, Silvia Juliana; Bressani, Paula Pereira; Dias, Disney Ribeiro; Simão, João Batista Pavesi; Schwan, Rosane Freitas
16-Set-2014Fixação biológica de nitrogênio e solubilização de fosfatos por bactérias isoladas de nódulos de caupi [Vigna unguiculata (L.) Walp.]Marra, Leandro Marciano
26-Set-2022Gene prospection and mechanisms of phosphate solubilization in selected bacterial and fungal strainsLeite, Rafael de Almeida
Nov-2011In situ inhibition of Escherichia coli isolated from fresh pork sausage by organic acidsDias, Francesca Silva; Ávila, Carla Luiza da Silva; Schwan, Rosane Freitas
2017Inoculum concentration and inoculation time for propionic acid production from whey using mixed culture of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii PS-1Ngome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Domingo, Elisângela de Carmo; Pinto, Sheyla Anália; Bernal, Olga Lucía Mondragón
2018Is composting a route to solubilize low-grade phosphate rocks and improve MAP-based composts?Maluf, Henrique José Guimarães Moreira; Silva, Carlos Alberto; Morais, Everton Geraldo de; Paula, Leonardo Henrique Duarte de
Jun-2017Methylotrophic yeast, lactic acid bacteria and glycerine as additives for sugarcane silageCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Pereira, M. N.; Schwan, R. F.