Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1701-1710 de 2227.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2023Spatial distribution of bedding attributes in an open compost-bedded pack barn system with positive pressure ventilation in brazilian winter conditionsOliveira, Carlos Eduardo Alves; Tinôco, Ilda de Fátima Ferreira; Oliveira, Victor Crespo de; Rodrigues, Pedro Henrique de Moura; Silva, Leonardo França da; Damasceno, Flávio Alves; Andrade, Rafaella Resende; Sousa, Fernanda Campos de; Barbari, Matteo; Bambi, Gianluca
2023Effects of heat stress in dairy cows raised in the confined system: a scientometric reviewFrigeri, Karen Dal’ Magro; Kachinski, Kariane Donatti; Ghisi, Nédia de Castilhos; Deniz, Matheus; Damasceno, Flávio Alves; Barbari, Matteo; Herbut, Piotr; Vieira, Frederico Márcio Corrêa
2023Feasibility of the expectation-maximization algorithm for assessing individuals with different sensory perceptions in discrimination of specialty coffeesOliveira, Larissa Karolina de; Resende, Mariana; Borém, Flávio Meira; Cirillo, Marcelo Angelo
2023Effect of heat stress on the behavior of lactating cows housed in compost barns: a systematic reviewFrigeri, Karen Dal’ Magro; Deniz, Matheus; Damasceno, Flávio Alves; Barbari, Matteo; Herbut, Piotr; Vieira, Frederico Márcio Corrêa
Dez-2022Impacto da claudicação em vacas leiteiras alojadas em free stall e compost barn na mesorregião do sul e sudoeste de Minas GeraisAlmeida, Thomaz Teixeira de; Pereira, Ângelo Liparini; Teixeira, Rafael Monteiro Araújo; Neiva Júnior, Arnaldo Prata; Almeida, Thaiza Teixeira de; Moreira, Larissa Cotta; Damasceno, Flávio Alves; Nogueira, Cristina Henriques
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
Jan-2017Simultaneous optimization of coffee quality variables during storageAbreu, Giselle F. de; Rosa, Sttela D. V. F. da; Cirillo, Marcelo A.; Malta, Marcelo R.; Clemente, Aline C. S.; Borém, Flávio Meira
Ago-2016Discrimination of the sensory quality of the Coffea arabica L. (cv. Yellow Bourbon) produced in different altitudes using decision trees obtained by the CHAID methodRamos, Mariana Figueira; Ribeiro, Diego Egídio; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira
Jul-2016Interaction of genotype, environment and processing in the chemical composition expression and sensorial quality of Arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borem, Flavio Meira; Cirillo, Marcelo Angelo; Prado, Mariele Vilela Bernardes; Ferraz, Vany Perpetua; Alves, Helena Maria Ramos; Taveira, Jose Henrique da Silva
Mar-2016Selecting a probabilistic model applied to the sensory analysis of specialty coffees performed with consumerFerreira, Haiany Aparecida; Liska, Gilberto Rodrigues; Cirillo, Marcelo Angelo; Borem, Flavio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel; Guiraldeli, Carlos Henrique Cardeal