Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 441-450 of 458 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2017Aspergillus carbonarius in syrah grapes grown in three wine-growing regions of BrazilPassamani, F. R. F.; Bastos, S. C.; Freire, L.; Terra, M. F.; Pereira, G. E.; Batista, L. R.
Aug-2018Physicochemical properties of tucumã (Astrocaryum aculeatum) powders with different carbohydrate biopolymersSilva, Renata S.; Santos, Carolina de L.; Mar, Josiana M.; Kluczkovski, Ariane M.; Figueiredo, Jaynede A.; Borges, Soraia V.; Bakry, Amr M.; Sanches, Edgar A.; Campelo, Pedro H.
2017Phenolic compounds and antioxidant activity of tuberous root leavesEugenio, Míriam Helena Alves; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Abreu, Wilson César de; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
Mar-2019Application of Lactobacillus paracasei LPC02 and lactulose as a potential symbiotic system in the manufacture of dry-fermented sausageCoelho, Samira Reis; Lima, Ítalo Abreu; Martins, Maurilio Lopes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Torres Filho, Robledo de Almeida; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Dec-2016Genotypic and phenotypic detection of capsular polysaccharide and biofilm formation in Staphylococcus aureus isolated from bovine milk collected from Brazilian dairy farmsSalimena, Alessandra P. S.; Lange, Carla C.; Camussone, Cecilia; Signorini, Marcelo; Calvinho, Luis F.; Brito, Maria A. V. P.; Borges, Cristiano A. V.; Guimarães, Alessandro S.; Ribeiro, João B.; Mendonça, Letícia C.; Piccoli, Roberta H.
2016Anti-biofim and antibacterial effect of essential oils and their major compoundsMillezi, Alessandra Farias; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Oliveira, José Maria; Pereira, Maria Olivia
2016Sensibilidade de bactérias patogênicas em alimentos a óleos essenciais de plantas medicinais e condimentaresMillezi, Alessandra Farias; Rossoni, Diogo Francisco; Cano, Igor Auad; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Jan-2016Atividade antioxidante e fenólicos totais em blends de sucos de uvas americanas produzidas no sudoeste de Minas GeraisVilas Boas, Ana Carolina; Henrique, Paôla de Castro; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Decarlos Neto, Antônio; Nassur, Rita De Cássia Mirela Resende; Lima, Rafaella Araújo Zambaldi
2017Aferição térmica em alimentos que compõem refeições porcionadasLima, Clara Mariana Gonçalves; Santos, Karine Amaral dos; Cardozo, Roberta Magalhães Dias; Duarte, Felipe Cimino; Rocha, Roney Alves da; Oliveira, Alcides Ricardo Gomes de
2017Adding adulterants to coffee reduces bioactive compound levels and antioxidant activityGandra, Fernanda Paola de Pádua; Lima, Adriene Ribeiro; Ferreira, Eric Batista; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga