Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Nov-2010Caracterização química de doces de leite comercializados a granel em Lavras/MGOliveira, Roseane Maria Evangelista; Oliveira, Andréa Resende Costa de; Ribeiro, Luciana Pereira; Pereira, Ranísia; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
Nov-2011Informação nutricional e influência de atributos sensoriais na aceitação de leites fermentados comerciaisAzevedo, Viviane M.; Pereira, Cristina Guimarães; Santos, Gabriella; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
7-May-2012Adequacy of creamy requeijão cheese to the standards of identity and quality and the labeling standardsRamos, Fernanda de Melo; Haddad, Felipe Furtini; Ramos, Thaís de Melo; Bastos, Rejiane Avelar; Pinto, Sandra Maria
2016Preparation and physicochemical characterization of persimmon fermented beverage obtained by spontaneous and inoculated fermentationGaspar, Suelen da Silva; Nachtigall, Aline Manke; Dias, Disney Ribeiro; Vilas Boas, Brígida Monteiro
1-Jun-2011Qualidade de jaca (Artocarpus heterophyllus, Lam.) desidratada sob diferentes condições de processoOliveira, Lenice Freiman de; Godoy, Ronoel Luiz de Oliveira; Borges, Soraia Vilela
20-Jul-2010Heat processing (HTST) of umbu (Spondias tuberosa Arruda Câmara) pulpOliveira, Emanuelle Araújo de; Borges, Soraia Vilela; Furtado, Ângela Aparecida Lemos; Modesta, Regina Célia Della; Godoy, Ronoel de Oliveira
4-Dec-2012Elaboração de caldo de peixe em cubos compactados utilizando pirambeba (Serrasalmus brandtii) e tilápia (Oreochromis niloticus)Fabrício, Luis Felipe Freitas; Pimenta, Maria Emília Sousa Gomes; Reis, Tatiana Abreu; Mesquita, Taciene Carvalho; Fukushima, Katia Lumi; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Zangeronimo, Márcio Gilberto
30-Apr-2015Efeito do congelamento nas características físicas e químicas do pão de queijoSilva, Rossana Pierangeli Godinho; Pereira, Joelma; Nery, Fernanda Carlota; Vilela, Evódio Ribeiro
2011Diferentes estádios de maturação e tempos de ensacamento sobre a qualidade do caféAngélico, C. L.; Pimenta, C. J.; Chalfoun, S. M.; Chagas, S. J. R.; Pereira, M. C.; Chalfoun, Y.
30-Jul-2012Avaliação físico-química e sensorial de alho (allium sativum l.) submetido a diferentes reposições de água no soloCosta, Luciene Lacerda; Callegari, Flávia Luísa; Ciabotti, Sueli; Santana, Márcio José; Cruz, Othon Carlos da; Honório, Josiane Pires; Ramos, Laís Souza; Dutra, Mariana Borges Lima; Pinheiro, Ana Carla Marques