Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-5 de 5.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model: an analysis of Cerrado mixed fruits jamsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
2017Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserveMesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Menezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques
15-Out-2012Multivariate approaches for optimization of the acceptance: optimization of a brazilian cerrado fruit jam using mixture design and parallel factor analysisSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Thais Lomônaco Teodoro; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2012Optimization of sweet guava (Psidium guajava, L) using the acceptance test, response surface methodology and preference mapMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Letícia Fernandes de