Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1241-1250 de 1291.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2023Bebidas vegetais elaboradas com oleaginosas brasileiras: uma revisão sistemáticaVilas Boas, Maria Paula Pimenta; Santos, Maria de Fátima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
2023New plant-based fermented beverage made of baru nut enriched with probiotics and green banana: composition, physicochemical and sensory propertiesCoutinho, Gabriela Silva Mendes; Ribeiro, Alline Emannuele Chaves; Prado, Priscylla Martins Carrijo; Oliveira, Érica Resende; Careli-Gondim, Ítalo; Oliveira, Aryane Ribeiro; Soares Júnior, Manoel Soares; Caliari, Márcio; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Nov-2023Phenolic compounds profile and antioxidant activity of purple passion fruit's pulp, peel and seed at different maturation stagesCosta, Carlos Alexandre Rocha da; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2023Physicochemical characteristics and volatile profile of pitaya (Selenicereus setaceus)Tomas, Maria da Graça; Rodrigues, Luiz Jose; Lobo, Francisco de Almeida; Takeuchi, Katiuchia Pereira; Paula, Nelio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Nhantumbo, Nascimento; Pizzatto, Mariana; Oualmakran, Youssef; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Vilas Boas, Eduardo Valerio de Barros
2023Evaluation of the antioxidant activity and total phenolic compounds of lychee pulp by different dehydration methodsOliveira, João Paulo Lima de; Santos, Ingrid Alves; Souza, Lorrane Ribeiro de; Cândido, Geraldo de Sousa; Franco, Marcelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Nunes, Elisângela Elena Carvalho
2023Development of the dairy products incorporated with co-product bioactive compounds-rich as an alternative ingredient in the food industryBarros, Hanna Elisia Araújo de; Soares, Lenilton Santos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Campos, Sérgio Augusto de Sousa; Santos, Ingrid Alves; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo
2023Physical, chemical and sensory implications of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) sweet bread made with flour, pulp and fruit by-productCunha, Mariana C. da; Terra, Laila H.; Sousa, Piêtra Campos e; Vilela, Daiana R.; Oliveira, Ana Lázara; Silva, Jéssyca S.; Simão, Sérgio Domingos; Pereira, Joelma; Alves, José Guilherme L. F.; Carvalho, Elisângela Elena N. de; Vilas Boas, Eduardo V. B.
2023Rheological parameters of mixed brazilian cerrado fruits sugar-free preserves: the effect of body agentsFarias, Taísa R. T.; Schiassi, Maria Cecília E. V.; Pereira, Patrícia A. P.; Souza, Vanessa R. de; Lago, Amanda M. T.; Borges, Soraia V.; Queiroz, Fabiana
Out-2023Evaluation of α-tocopherol microencapsulation stability with either coconut oil or canola oil cores in Greek yogurt and butterOliveira, Natalia Leite; Espinal-Ruiz, Mauricio; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Silva, Sérgio Henrique; Resende, Jaime Vilela de; Rogers, Michael A.
2023Association of vitamin D and cognition in people with type 2 diabetes: a systematic reviewSilva, Alice D. da; Oliveira, Julia S.; Castro, Isabela C. de; Paiva, Wanderléia C.; Gomes, Júnia M. G.; Pimenta, Laura C. J. P.