Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 151-160 de 1291.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2-Jun-2012Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira; Queiroz, Fabiana
14-Set-2012Changes in the physicochemical and microbiological properties of frozen araça pulp during storageDamiani, Clarissa; Lage, Moacir Evandro; Silva, Flávio Alves da; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Becker, Fernanda Salamoni; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Nov-2011Informação nutricional e influência de atributos sensoriais na aceitação de leites fermentados comerciaisAzevedo, Viviane M.; Pereira, Cristina Guimarães; Santos, Gabriella; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
2013Biodiversidade de fungos filamentosos em grãos de café cultivados em sistema orgânico e convencionalCouto, Fabiana Aparecida; Monteiro, Mônica Cristina Pereira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luis Roberto
18-Mai-2013Quantitative sensory description using the optimized descriptive profile: comparison with conventional and alternative methods for evaluation of chocolateSilva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Carneiro, João de Deus Souza; Nascimento, Moysés; Della Lucia, Suzana Maria; Minim, Luís Antônio
2013Melamina: riscos de contaminação em produtos lácteos e a influência na saúde dos consumidoresDomingo, Elisângela do Carmo; Tireli, Aline Auxiliadora; Nunes, Cleiton Antônio; Pinto, Sandra Maria
22-Set-2013Fourier transform infrared spectroscopy and partial least square regression for the prediction of substrate maturity indexesHigashikawa, F. S.; Silva, C. A.; Nunes, C. A.; Sánchez-Monedero, M. A.
19-Ago-2010Genotype × environment interactions for fatty acid profiles in Bos indicus and Bos taurus finished on pasture or grainBressan, M. C.; Rossato, L. V.; Rodrigues, E. C.; Alves, S. P.; Bessa, R. J. B.; Ramos, E. M.; Gama, L. T.
9-Nov-2010Extraction of oil from pequi fruit (Caryocar Brasiliense, Camb.) using several solvents and their mixturesAquino, L.P.; Borges, S.V.; Queiroz, F.; Antoniassi, R.; Cirillo, M. A.
30-Jul-2014Non-uniform Heat Transfer During Air-Blast Freezing of a Fruit Pulp Model in Multilayer BoxesResende, J. V. de; Prado, M. E. T.; Silveira Junior, V.