Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 23.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
18-Mai-2012Relating consumer acceptance to descriptive attributes by three-way external preference mapping obtained by parallel factor analysis (PARAFAC)Nunes, C. A.; Bastos, S. C.; Pinheiro, A. C. M.; Pimenta, C. J.; Pimenta, M. E. S. G.
22-Set-2013Fourier transform infrared spectroscopy and partial least square regression for the prediction of substrate maturity indexesHigashikawa, F. S.; Silva, C. A.; Nunes, C. A.; Sánchez-Monedero, M. A.
6-Set-2013Heating on the volatile composition and sensory aspects of extra-virgin olive oilNunes, C. A.; Souza, V. R. de; Corrêa, S. C.; Silva, M. C. C.; Bastos, S. C.; Pinheiro, A. C. M.
26-Jun-2013aug-MIA-QSAR modeling of antimicrobial activities and design of multi-target anilide derivativesNunes, C. A.; Freitas, M. P.
21-Nov-2012aug-MIA-QSPR on the modeling of sweetness values of disaccharide derivativesNunes, C. A.; Freitas, M. P.
5-Jan-2010Determination of Eucalyptus spp lignin S/G ratio: a comparison between methodsNunes, C. A.; Lima, C. F.; Barbosa, L. C. A.; Colodette, J. L.; Gouveia, A. F. G.; Silvério, F. O.
2014Antimicrobial activity of essential oils against pathogens isolated from bovine mastitisPerini, S.; Piccoli, R. H.; Nunes, C. A.; Bruhn, F. R. P.; Custódio, D. A. C.; Costa, G. M.
30-Abr-2012Espectroscopia no infravermelho médio e análise sensorial aplicada à detecção de adulteração de café torrado por adição de cascas de caféTavares, K. M.; Pereira, R. G. F. A.; Nunes, C. A.; Pinheiro, A. C. M.; Rodarte, M. P.; Guerreiro, M. C.
13-Mai-2014Environmental perception as a diagnostic probe of environmental complexity levelsFreitas, M. R.; Macedo, R. L. G.; Freitas, M. P.; Nunes, C. A.; Venturin, N.
27-Jul-2012Oxidação de glicerol sobre nanopartículas de ouro suportadas em carvão ativado: monitoramento quimiométrico da reação por ESI-MS e MIRNunes, C. A.; Guerreiro, M. C.