Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 11.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2018Enhancement of antioxidant properties from green coffee as promising ingredient for food and cosmetic industriesPalmieri, Miguel Gontijo Siqueira; Cruz, Lucas Taffarel; Bertges, Filipe Soares; Húngaro, Humberto Moreira; Batista, Luís Roberto; Silva, Silvio Silvério da; Fonseca, Maria José Vieira; Rodarte, Mirian Pereira; Vilela, Fernanda Maria Pinto; Amaral, Maria da Penha Henriques do
Abr-2018Profile of organic acids and bioactive compounds in the sensory quality discrimination of arabica coffeeRibeiro, Diego Egídio; Borém, Flávio Meira; Nunes, Cleiton Antônio; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Claudia Mendes dos; Taveira, José Henrique da Silva; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho
2011Diferentes estádios de maturação e tempos de ensacamento sobre a qualidade do caféAngélico, C. L.; Pimenta, C. J.; Chalfoun, S. M.; Chagas, S. J. R.; Pereira, M. C.; Chalfoun, Y.
Jul-2014Potential markers of coffee genotypes grown in different brazilian regions: a metabolomics approachTaveira, José Henrique da Silva; Borém, Flávio Meira; Figueiredo, Luísa Pereira; Reis, Nádia; Franca, Adriana S.; Harding, Scott A.; Chung-Jui Tsai
Out-2011Storage of green coffee in hermetic packaging injected with CO2Ribeiro, Fabiana Carmanini; Borém, Flávio Meira; Giomo, Gerson Silva; Lima, Renato Ribeiro de; Malta, Marcelo Ribeiro; Figueiredo, Luisa Pereira
Jan-2013Evaluation of the sensory and color quality of coffee beans stored in hermetic packagingBorém, Flávio Meira; Ribeiro, Fabiana Carmanini; Figueiredo, Luisa Pereira; Giomo, Gerson Silva; Fortunato, Valquíria Aparecida; Isquierdo, Eder Pedroza
2020Performance of arabica coffee accessions from the active germplasm bank of Minas Gerais – Brazil as a function of dry and wet processing: a sensory approachFassio, Larissa de Oliveira; Malta, Marcelo Ribeiro; Liska, Gilberto Rodrigues; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Botelho, Cesar Elias; Pereira, Antônio Alves; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Dez-2020Drying kinetics of peeled coffee submitted to different temperatures and relative humidity of the air of drying after partial dryingMoreira, Rodrigo Victor; Correa, Jefferson Luiz Gomes; Andrade, Ednilton Tavares de; Rocha, Roney Alves da
Ago-2020Discrimination of genotypes coffee by chemical composition of the beans: Potential markers in natural coffeesMalta, Marcelo Ribeiro; Fassio, Larissa de Oliveira; Liska, Gilberto Rodrigues; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Pereira, Antônio Alves; Botelho, Cesar Elias; Ferraz, Vanny Perpétua; Silva, Ackson Dimas; Pedrosa, Adriene Woods; Alvaro, Laisa Nayara; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
2020Coffee beverage reduces ROS production and does not affect the organism’s response against Candida albicansSilvério, Alessandra dos Santos Danziger; Pereira, Rosemary G. F. Alvarenga; Duarte, Stella Maris da Silveira; Figueiredo, Sônia Aparecida; Ferreira, Cláudia de Souza; Lima, Adriene Ribeiro; Paula, Fernanda Borges de Araújo; Araújo, Tomaz Henrique; Ferreira, Eric Batista; Rodrigues, Maria Rita