Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1101-1110 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
15-Ago-2013Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: method validation and characterization of São Francisco Valley samplesNatividade, M. M. P.; Corrêa, L. C.; Souza, S. V. C.; Pereira, G. E.; Lima, L. C. O.
16-Fev-2008Fenofibrate prevents orotic acid--Induced hepatic steatosis in ratsFerreira, Adaliene Versiani Matos; Parreira, Gleydes Gambogi; Porto, Laura Cristina Jardim; Mario, Érica Guihen; Delpuerto, Helen Lima; Martins, Almir Sousa; Botion, Leida Maria
28-Jan-2014Effects of airflow induction on heat transfer and energy consumption while freezing passion fruit pulp in stacked boxesBelchior, N. C.; Giarola, T. M. O.; Resende, J. V.
31-Jul-2012Extracts from the leaves of Piper piscatorum (Trel. Yunc.) obtained by supercritical extraction of with CO 2 , employing ethanol and methanol as co-solventsPimentel, Flávio A.; Cardoso, Maria das G.; Guimarães, Luiz G.L.; Queiroz, Fabiana; Barbosa, Luiz C.A.; Morais, Augusto R.; Nelson, David L.; Andrade, Milene A.; Zacaroni, Lidiany M.; Pimentel, Sônia Maria N.P.
3-Abr-2013Mortadella sausage manufactured with Caiman yacare (Caiman crocodilus yacare) meat, pork backfat, and soybean oilMorais, C.S.N.; Morais Júnior, N.N.; Vicente Neto, J.; Ramos, E.M.; Almeida, J.; Roseiro, C.; Santos, C.; Gama, L.T.; Bressan, M.C.
2020Uma revisão bibliográfica sobre bokashi dos últimos 20 anosVicente, Nelma Ferreira de Paula; Marafeli, Érica Alves Marques; Oliveira, Júlia Assunção de Castro; Tomita, José Luiz Choiti; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Jun-2020Stability of camu‐camu encapsulated with different prebiotic biopolymersFigueiredo, Jayne de Abreu; Lago, Amanda Maria Teixeira; Mar, Josiana Moreira; Silva, Laiane S.; Sanches, Edgar Aparecido; Souza, Tatiane P.; Bezerra, Jaqueline de Araújo; Campelo, Pedro Henrique; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
Jan-2019Influence of cold storage on the bioactivity properties and the quality of the juice of moro blood orange (Citrus sinensis (L.) Osbeck)Magalhães, Maísa Lamounier; Lima, Luiz Carlos De Oliveira; Lunguinho, Allan da Silva; Rezende, Danubia Aparecida De Carvalho Selvati; Ferreira, Vanuzia Rodrigues Fernandes; Brandão, Rafaela Magalhães; Souza, Josefina Aparecida De; Souza, Ellen Cristina De; Almeida, Kátia Júlia De; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria Das Graças
Jul-2021Cell wall break down of pitanga fruit (Eugenia uniflora L.) is associated with pectic solubilisation and softeningOliveira, Ana Lázara Matos de; Vilela, Daiana Ribeiro; Zitha, Elídio Zaidine Maurício; Barros, Hanna Elisia Araújo De; Lago, Rafael Carvalho do; Carvalho, Elisangela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério De Barros
Out-2021Drying of persimmon fruit (Diospyros kaki L.) pretreated by different osmotic processesCorrêa, Jefferson Luiz Gomes; Lopes, Francemir José; Mello Júnior, Ronaldo Elias de; Junqueira, João Renato de Jesus; Mendonça, Kamilla Soares de; Macedo, Leandro Levate; Salvio, Luís Gustavo Amaral